Gjest Skrevet 24. juni 2011 #1 Del Skrevet 24. juni 2011 Var på taxfree på flyplassen på tirsdag og da ble det jo så klart en god del sjokolade Har merka idag at jeg får skikkelig vondt i magen og ryggen av det. Mest i ryggen faktisk. Rett over korsryggen altså midt på ryggen. Noen som vet hva detta kan være? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NostraStoria Skrevet 24. juni 2011 #2 Del Skrevet 24. juni 2011 Sikker på at det er sjokoladen som forårsaker det? Mange får ryggsmerter i løpet av svangerskapet når magen har begynt å bli stor. Selv fikk jeg ryggsmerter fra og med uke 28 ca. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 24. juni 2011 #3 Del Skrevet 24. juni 2011 Kommer kun når jeg spiser sjokolade og sitter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NostraStoria Skrevet 24. juni 2011 #4 Del Skrevet 24. juni 2011 Merkelige greier kanskje vanlig ryggvondt av å sitte når en er gravid, men av sjokis? hehe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
vaskedama+♂ 09 og 11 Skrevet 24. juni 2011 #5 Del Skrevet 24. juni 2011 Kan jo være halsbrann? Da er sjokolade det verste du kan spise. Jeg får kjempevondt i magen og brystet når jeg spiser det når jeg er gravid. Kanskje det stråler over i ryggen.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 24. juni 2011 #6 Del Skrevet 24. juni 2011 Ja, kanskje det. Virker skikkelig teit at jeg får vondt i ryggen hver gang jeg spiser sjokolade Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Roselilly Skrevet 24. juni 2011 #7 Del Skrevet 24. juni 2011 Trenger faktisk ikke være helt rart... Hvis du egentlig reagerer litt på sjokolade kan tarmene dine reagere. Siden de ligger mot muskulatur i ryggen så kan du da få "ryggvondt", men da er ofte muskulaturen der stram i utgangspunktet også. Noen kan få nyregrus av sjokolade, men tror ikke det virker så "akutt" som det virker som du får det. Sukker kan trigge en evt betennelse veldig, og det kan skje raskt. Finne alternativ til sjokolade? Prøv evt 70 % sjokolade om du reagerer mindre på det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå