Gå til innhold

Noen som har tips om hva man kan ha til forrett da elgstek er hovedretten?


Ida - mamma til 2 søte små

Anbefalte innlegg

Tenke tenke... noe som er enkelt og greit, og som ikke er så vanskelig å lage til mange selv?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

er ikke så bra på sånt, men hva med spekeskinke og melon med litt ruccola til ?? :) ikke så bra for de gravide da men...kan jo spise bare melonen og salaten ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til forrett er det vanlig på restaurant å servere noe fra havet.( om man bestiller er ferdig meny)

Hva med noen kamskjell og en blomkål eller ertepurre? det er superenkelt :) og raskt!

Eller Lakserull med Snøfrisk smørt i en lefse, røkelaks over og litt dill på toppen, rullet sammen til en pølse og delt i flere biter.

eller hjemmelaget blomkålsuppe :)

 

Oppbyggingen av mat skal jo starte med mild smak og jobbe seg oppover: ) Siden du skal servere noen som er yber norsk til hoverrett, ville jeg valgt noe til forrett som er fra norge. At den røde tråden her er norsk mat, men vinen ( skal kanskje ikke ha vin, ikke du, emn gjestene..?) er ikke akurat fra norge :) hehe :)

 

Bare noen forslag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...