Ida - mamma til 2 søte små Skrevet 23. juni 2011 #1 Skrevet 23. juni 2011 Tenke tenke... noe som er enkelt og greit, og som ikke er så vanskelig å lage til mange selv?
ninini Skrevet 23. juni 2011 #2 Skrevet 23. juni 2011 er ikke så bra på sånt, men hva med spekeskinke og melon med litt ruccola til ?? ikke så bra for de gravide da men...kan jo spise bare melonen og salaten
Kri_z Skrevet 23. juni 2011 #3 Skrevet 23. juni 2011 Til forrett er det vanlig på restaurant å servere noe fra havet.( om man bestiller er ferdig meny) Hva med noen kamskjell og en blomkål eller ertepurre? det er superenkelt og raskt! Eller Lakserull med Snøfrisk smørt i en lefse, røkelaks over og litt dill på toppen, rullet sammen til en pølse og delt i flere biter. eller hjemmelaget blomkålsuppe Oppbyggingen av mat skal jo starte med mild smak og jobbe seg oppover: ) Siden du skal servere noen som er yber norsk til hoverrett, ville jeg valgt noe til forrett som er fra norge. At den røde tråden her er norsk mat, men vinen ( skal kanskje ikke ha vin, ikke du, emn gjestene..?) er ikke akurat fra norge hehe Bare noen forslag
4barns mor Skrevet 24. juni 2011 #4 Skrevet 24. juni 2011 Vi hadde elgstek da vi giftet oss, og vi hadde laks til forrett..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå