Gå til innhold

Plastikkirurgi i Tallinn (Estland)


The Health Clinic

Anbefalte innlegg

Hei alle som er interesserte i kvalitet, perfeksjon samt spare penger!

 

 

Har du hatt lyst til å gjennomføre en prosedyre innenfor plastikkirurgi, men aldri hatt råd? Kunne du tenke deg å reise utenlands med billig flyreise, bli hentet på flyplassen og samtidig kunnet spare tusenvis av kroner for å oppnå noe du har lengtet etter lenge?

 

The Health Clinic ligger i Tallinn (Estland) og har erfarne spesialister som har holdt på i over 20 år. For å være oppdatert om de nyeste metodene og teknikkene innen den medisinske verden, deltar våre kirurger kontinuerlig på kurs over hele verden.

 

The Health Clinic er det første komplette medisinske-reisebyrået i Estland, som fokuserer på å tilby den beste servicen til våre pasienter, gjennom kvalifiserte og erfarene partnere innen det medisinske felt, både kosmetisk og plastisk. Våre hovedfokus er – kosmetisk og plastikkirurgi, ortopedi og behandling av fedme (bariatrisk kirurgi). I tillegg til dette utfører vi en rekke andre inngrep som f.eks øyekirurgi (laser), kroppsbehandlinger og tannpleieprosedyrer.

 

Vi har kort ventetid og utfører en rekke prosedyrer som f.eks gastric bypass, gastric banding, brystforstørrelse, brystløft, gynekomasti ("bryst hos menn"), lipsculptur (fettsuging), mageplastikk, utstående ører, poser under øynene og ansiktsløft m.m.

 

Prisene er svært lave sammenlignet med norske og svenske priser. For prisliste og mer utfyllende info kan dere gå inn på vår webside www.thehealthclinic.eu. Websiden vil bli tilgjengelig på norsk om kort tid.

 

 

The Health Clinic har en egen kontaktperson i Norge, dersom du skulle være interessert i et videre sammarbeid.

 

 

 

Med vennlig hilsen

 

Sandra Michelle

Offisiell representant i Norge

The Health Clinic

Email: [email protected]

Telefon: 92 64 75 21

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...