Gå til innhold

Hva slags klær trenger man egentlig?


August__11

Anbefalte innlegg

Huff, veit så lite om hva man egentlig kler på en baby, hva slags plagg er det egentlig man bruker i starten? Ullbody og sparkebukse?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

nyfødte fryser lett så de skal hvertfall ha en tynn bomullslue på seg, hvertfall hvis det er vind og en litt kjølig august-dag. Babyen ligger jo mye og sover den første tiden og da holder det med body under en dyne. Kjenn etter på fingre og i nakken. Er fingrene kalde, da må du kle på ungen. Er det svett og klamt i nakken, har du kanskje på for mye. Sokker er også alltid greit å ha på - for blir man kald på føttene blir man kald på resten også. Man må ikke ha ullbody, men body og sparkebukse er greit...og en tynn lue...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Det er smak og behag, men jeg sverger til omslagsbodyer og joggebukser med fot i begynnelsen (HM har mye fint), og ellers romslige klær, det er veldig greit med alt som ikke må over hodet på de minste. :)

 

Fikk så mye søtt og nusselig til første som viste seg å være helt ubrukelig i praksis. Ting med hette fungerer dårlig før ungen sitter/går. Og jenteklær er ofte trange i halsen og passformen, og har upraktiske detaljer som knapper bakpå ryggen, sløyfer, krager mm.

 

Ull er supert når det er sesong for det, for de klærne er myke og tøyelige så størrelsen varer lengre. Men hvite og lyse ullklær får ofte neongule nyfødtbæsjeflekker som er umulig å vaske bort!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...