Gå til innhold

Oppskrift på verdens beste og suksessterte


ღhælgelainnღ

Anbefalte innlegg

Skal bake disse kakene til et bursdagslag i helga, men tenkte da å lage dem i dobbel størrelse.Har alltid laget dem i "vanlig" størrelse, så lurte på om noen her har laget disse i stor utgave før? Er det bare å doble mengden på alle ingredienser?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ett eller annet feil i linken, men trykk på den og skriv suksesskake i søkefeltet. Da kommer suksesskake med firkløverkrem opp. Du kan jo droppe firkløveren og bare bruke gul krem...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest irismor

Suksessterte

 

Bunn

4 eggehvitter piskes stive

150 gr mandler males fint

150 gr melis blandes med mandlene

 

Bland alt sammen og stek på 175 grader

i 20-30 min

 

Krem

4 eggeplommer

150 gr sukker

1.5 dl kremfløte

Ha alt i en kjele og kok opp under konstant omrøring.

Når kremen er kald så tilsett 150 gr romtemperert smør.

Pisk inn smøret i kremen, ha kremen på den avkjølte bunnen.

Pynt med skivede mandler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenkte du å lage ei verdens beste som er like stor som ei langpanne? Den vert jo vanlegvis laga i langpanne og så delt i to, så eg ville laga to kaker etter vanleg oppskrift om eg skulle fått det for meg å lage ei diger kake.

 

Om du søkjer på "kjempesuksess" på detsoteliv.no så vil du finne oppskrift på suksesskake i langpanne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest irismor

Lagde i langpanne med lokk, doblet bare oppskriften.

Sommerfest i barnehagen i morgen. Lagde suksessterten i morges, så

nå står den klar i kjøleskapet og venter på morgendagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...