ღhælgelainnღ Skrevet 7. juni 2011 #1 Skrevet 7. juni 2011 Skal bake disse kakene til et bursdagslag i helga, men tenkte da å lage dem i dobbel størrelse.Har alltid laget dem i "vanlig" størrelse, så lurte på om noen her har laget disse i stor utgave før? Er det bare å doble mengden på alle ingredienser?
Jojo x3 Skrevet 7. juni 2011 #2 Skrevet 7. juni 2011 Denne har jeg prøvd og den var kjempegod, er dobbel og med firkløverglasur i tillegg til gul krem: http://detsoteliv.no/
Jojo x3 Skrevet 7. juni 2011 #3 Skrevet 7. juni 2011 Ett eller annet feil i linken, men trykk på den og skriv suksesskake i søkefeltet. Da kommer suksesskake med firkløverkrem opp. Du kan jo droppe firkløveren og bare bruke gul krem...
Gjest irismor Skrevet 7. juni 2011 #4 Skrevet 7. juni 2011 Suksessterte Bunn 4 eggehvitter piskes stive 150 gr mandler males fint 150 gr melis blandes med mandlene Bland alt sammen og stek på 175 grader i 20-30 min Krem 4 eggeplommer 150 gr sukker 1.5 dl kremfløte Ha alt i en kjele og kok opp under konstant omrøring. Når kremen er kald så tilsett 150 gr romtemperert smør. Pisk inn smøret i kremen, ha kremen på den avkjølte bunnen. Pynt med skivede mandler.
soleia Skrevet 7. juni 2011 #5 Skrevet 7. juni 2011 Tenkte du å lage ei verdens beste som er like stor som ei langpanne? Den vert jo vanlegvis laga i langpanne og så delt i to, så eg ville laga to kaker etter vanleg oppskrift om eg skulle fått det for meg å lage ei diger kake. Om du søkjer på "kjempesuksess" på detsoteliv.no så vil du finne oppskrift på suksesskake i langpanne.
Gjest irismor Skrevet 7. juni 2011 #6 Skrevet 7. juni 2011 Lagde i langpanne med lokk, doblet bare oppskriften. Sommerfest i barnehagen i morgen. Lagde suksessterten i morges, så nå står den klar i kjøleskapet og venter på morgendagen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå