Gå til innhold

Hei Trønderjenter, hvordan går det med dere?


håperpåvinterbarn

Anbefalte innlegg

Jeg så at trønderline hadde svart til meg i en annen tråd på 3. trimester, men typisk for bim.no så ble svaret mitt slettet, og da orket jeg ikke skrive et nytt ;)

 

Så hvordan går det med dere? Er dere klar for den store begivenheten? Mange plager mot slutten? Selv har jeg fire dager igjen av jobb og så er det permisjon!!! Hurra! Jeg er kun 50 % i jobb grunnet rygg og bekkenplager, men syns egentlig at det er mer enn nok. Gleder meg masse til å kunne slappe skikkelig av, for nattesøvn er det dessverre litt dårlig med for tiden. Ellers har jeg flyttet langt ut på landsbygda (Fannrem) så et eventuelt treff blir vanskeligere, men har skjønt på trådene at det har falt litt i fisk å få til nye treff.

 

Ellers er vi forberedte med nesten alt av utstyr klart, og barnerommet ferdig innredet, så nå kan lille snuppa bare komme. Kjenner at jeg har begynt å grue meg en del for fødsel, og har begynt å forberede meg med å se en fødselsvideo osv. Likevel klarer jeg ikke helt komme unna angsten for smerte, at noe skal gå galt osv. Men som de sier, kvinner har jo gjort det før meg, så det går nok greit får vi håpe ;)

 

Forresten, hørte fra ei dame på jobben, at hun ble sendt hjem etter 24 timer på St. Olavs, hun var førstegangsfødende. Det var visst så lite plass at hun måtte hjem. Syns det er litt vel kjapt mtp amming, blødninger osv. Har noen av dere erfaring med det? Vi føder jo i fellesferien og i tillegg er Orkdal sykehus sommerstengt så hele den kretsen må jo også inn til St. Olavs...ser for meg en haug med fødende som står på gangen og venter i kø ;). Kjenner at jeg er nervøs for dette, samtidig er jeg heldig og har både mor og samboer hjemme hos meg, men...kunne tenkte meg i hvert fall 2 dager på sykehus/barselshotell.

 

Jaja, dette ble litt rotete innlegg. Hovedpoenget var å høre hvordan det går med dere :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...