Gå til innhold

Blomkål og brokkoli


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Du kan lage stuing. Koke de som vanlig og lage en tykk hvit saus. Blande dette sammen. Vi har stuing av og til, og da har vi det vi har i kjøleskapet bare.

 

Pure kan en vel også lage. Koke grønnsakene og mose de så med stavmikser. Muligens ha en gjevning i, men det kommer jo litt ann på hvordan en vil ha det.

 

Har sett oppskrift på gratinert blomkål. Deler opp blomkålen, ofte litt bacon over og så ost. Gratineres i ovnen til osten smelter (aldri prøvd det, bare sett oppskrift i ukeblader og tenkt at jeg må prøve det engang)

Annonse

Takk for masse forslag! :)

 

Vi skal ha rødvinssaus til, så hvit saus og stuing blir ikke aktuelt til dette, men det vil jeg prøve til andre retter en annen gang. Vi skal ha sjampinjong til, så det var en god ide å steke det sammen.

 

HI

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...