Gå til innhold

Damer som straffer partneren sin med lite sex er feige og får skylde seg selv når han er utro!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Blir stadig vekk forundret over damer som sier "når han gjør sånn og sånn eller ikke gjør sånn og sånn får jeg ihvertfall ikke noe lyst til å ha sex!" Og så har det ikke noe med sex å gjøre en gang! HAN sa noe dumt om søsteren hennes og HUN får dermed hodepine når kvelden kommer. HAN dro på fotballkamp med gutta og HUN går dermed og legger seg klokka 21 for å slippe sexmas på kvelden. Og så videre og så videre!

 

Kan dere ikke heller ta en fight da, si "nei vet du hva, dette synes jeg var helt på trynet!" og bli ferdig med det, snakke om saken som faktisk gjelder, i stedet for å straffe ham med lite eller null sex, noe han sannsynligvis ikke skjønner noe av, og som i bunn og grunn ikke gagner noen av dere?!

 

Typisk damer og gå rundt grøten, mens menn går rett på sak. Damer baksnakker mens menn sloss for å si det med andre ord, i en annen setting. Handler om akkurat det samme.

 

Bare noen tanker.

 

Hilsen DAME!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

ja, enten det eller de kan kutte ut og bli sur for små bagateller, slik som at dolokket ikke blir lagt ned, dorullen henger feil vei, glasset på kjøkkenbenken ble ikke vaska med en gang, eller at han f.eks dro til en kompis for å se på en fotballkamp.

Slike tulleting er også veldig effektive for å jage bort en mann. Det er jo ikke noe rart at menn mener at norske damer stille FOR mange krav når det er slike ting som skaper krangler.

 

Hilsen enda ei DAME :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig, til en viss grad.

Men noen ganger er det naturlig og på sin plass å ikke ville ligge med mannen.

Vi er ikke akkurat sexroboter. Vi er følsomme individer som kan bli såret.

Min mann sliter med sinne.

Når han brøler, kaster ting og smeller med dører så hadde jeg ikke hatt sex med den fyren akkurat da om jeg svelgte et glass viagra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hvorfor ha sex når en ikke føler for det? Det være seg at mannen har glemt søppelposen den dagen, eller at han går på fotballkamp som ikke er "klarert".

 

for de fleste kvinner er sex mer enn akten, ser du... Hvorfor da bare la seg bli brukt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er vel ikke for å straffe mannnen. Men er man i dårlig humør og det i tillegg skyldes partneren er det vel ikke spesielt fristene å ha sex.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...