Trollmor m/ trolljente Skrevet 11. mai 2011 #1 Del Skrevet 11. mai 2011 Skal passe for smaksløker til sjokoladeglade mennesker mellom 5 og 94 år Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
It's all about me Skrevet 11. mai 2011 #2 Del Skrevet 11. mai 2011 Toro langpannesjokoladekake som bakes med olje istedetfor smør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lemonia Skrevet 11. mai 2011 #3 Del Skrevet 11. mai 2011 Denne er god, rask å lage og populær hos både store og små. Langpannesjokoladekake 300 g smør 600 g sukker 3½ dl melk 4 egg 500 g hvetemel 4 ts bakepulver 4 ss kakao 300 g melis 120 g smør 2-3 ss kakao 7 ss sterk kaffe Rør smør og sukker hvitt. Rør inn eggene, ett om gangen. Bland det tørre og rør det inn vekselvis med melken. Fordel i en stor bakepapirkledt langpanne. Stekes ved 175 grader i 30-40 minutter. Visp sammen melis, smør, kakao og kaffe til glasur og bre over kaken. Kaken kan fint fryses med glasur. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iiiiik Skrevet 11. mai 2011 #4 Del Skrevet 11. mai 2011 Langpannesjokoladekake Denne har jeg laget maaange ganger og aldri opplevd at noen ikke liker den. Tåler godt å bli stående noen dager, holder seg saftig allikevel. Smuler dessuten mindre enn min forrige favoritt og det er greit hvis barn skal spise den. Sett ovnen på 180 grader 9 dl hvetemel 9 dl sukker 1 ts salt 1 ts natron 2 ts vaniljesukker 4 ss kakao 400 gr smeltet smør 4 ½ dl lunkent vann 1 beger rømme 4 egg Bland det tørre i en ganske stor bakebolle, dette blir masse kakerøre! Bland smeltet smør, vann og rømme i kjelen du smeltet smøret i. Rør eggene sammen i en liten bolle. Tilsett det flytende og eggene vekselsvis og rør til alt er godt blandet sammen. Ha i langpanne, enten smurt med formfett eller smør eller med bakepapir i bunnen. Stekes midt i ovnen i ca 40 minutter. Samtidig som du setter kaka i ovnen, tar du ut smøret som skal være i glasuren fra kjøleskapet. La kaka avkjøle seg på benken før du lager glasur. Glasur 150 g smør 1 pk melis 1 ss vaniljesukker 3 ss kakao ¼ dl kaffe Bland alt til glasuren og rør det mykt og luftig. Smør det utover kaka og pynt gjerne med noe godteri Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå