Gå til innhold

4 mndr-kontroll


Galskapens overhode

Anbefalte innlegg

T dag var vi på kontroll av vekt og lengde. 4 mndr på dagen var lille Isaac 7280g og 64 cm.

 

Han er sterk i mageleie og jobber veldig hardt med å klare å gripe leker som ligger foran seg.. På ryggen klarer han nå fint å gripe leker, men hender han bommer litt.. Han ruller ikke enda, men kan fint legge seg over på siden.

Han elsker å prate og lage grimaser, særlig til storesøster på snart 8, for hun ler så godt av ham..

Han legger seg for kvelden kl 21, og spiser 1, maks 2 ganger om natta og starter dagen kl 9 på morgenen.. ca 3 timer etter storebror på 3 år.

Han er blid dagen lang og veldig tålmodig.

 

Hvordan er deres små i denne alderen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Adrian er bare 3,5mnd men vi har allerede vært på 4mnd kontroll fordi de andre i gruppen er en måned eldre enn han. Så han har fått testet de samme tingene som de andre. Han var 7585 g og 65,5 cm. Han er veldig sterk, kan ligge lenge på magen med hodet oppe. Han prøver også å reise seg opp når han ligger i fanget, han får opp hodet og skuldrene. Han rullet seg fra rygg til mage første gang når han var 11 uker. Han griper ikke etter noe når han ligger på magen ennå, men på ryggen klarer han det litt. Ikke helt koordinert ennå, men det kommer seg.

Han legger seg mellom 18.30 og 19.30 spiser 2-3 ganger om natten og våkner igjen i 6-7 tiden. Han er også en skikkelig gladgutt som elsker at vi snakker og tøyser med han :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Han er bare 3,5mnd, og det var egentlig 3mnd kontrollen, men svarer likevel ;) 64,5cm og 7030g. Prøver å snu seg fra rygg til mage, ligger på gulvet og stønner og tar i :) Liker å ligge på magen, men tar ikke lekene (men har veldig lyst). Holder litt leker på rygg, men mister de fort. Elsker vippestolen sin. Prøver å sette seg opp når han ligger i fanget, og leggene holder vekta. Får MME og spiser stort sett 5 ganger i døgnet. Sover sammenhengende fra 20 til 07. Flirer, smiler og ler nesten hele døgnet :)))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...