Gå til innhold

Vi søker deltakere til nytt TV-program.


Kristine1980

Anbefalte innlegg

TV-produksjonsselskapet Eyeworks Dinamo er i disse dager i gang med produksjonen av en ny dokumentarserie for TVNorge.

 

I denne serien skal vi følge 10 deltakere, som alle har det til felles at de kjemper mot sykelig overvekt.

 

Igjennom et helt år med tett oppfølging av en trener og ernæringsekspert, samt et medisinsk team, skal vi følge deltakernes vei mot et sunnere liv – igjennom store vekttap.

 

I denne serien blir det lagt opp til at vi skal finne individuelle løsninger for hver og en av deltakerne våre, for å gjøre dem best mulig rustet for å nå målene sine.

 

Det vi kan tilby er et dedikert team som er eksperter på overvekt, helse, trening og ernæring. I løpet av dette året vil de gjøre det som står i deres makt for å hjelpe våre deltakere igjennom en livsstilsendring.

 

Vi leter etter mennesker som er villige - og ikke minst motiverte - til å sette av et helt år til å forandre livene sine.

 

Resultatet skal bli 10 programmer. Hver og ett av dem viser en deltakers reise fra første møte med sin trener og veileder, til en siste innveiing

 

Hvert enkelt program skal vise en persons vei til vekttap og et sunnere liv. Det er altså ikke snakk om å medvirke i flere programmer.

 

Dersom dette er noe du ønsker mer informasjon om, eller har lyst til å melde deg på kan du sende en e-post til [email protected]. I e-posten må du skrive litt om deg selv og din historie, det er også fint om du kan legge ved et bilde av deg selv.

 

Det er helt uforpliktende å kontakte oss.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...