Gå til innhold

Hvem er Kari Ann Volden og hva har hun gjort?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hun har kjøpt både egg og sæd og betalt en fattig kvinne i India for å ruge fram tvillinger for seg. Altså kjøpt seg barn fordi hun ikke fikk adoptere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel skal gi en litt mer nyasnert bilde en 21.45 ga. KAV kjøpte donorsæd og donoregg og fikk de inseminert i en surrogatmor i India. Dette er fullt lovlig i India, og klinikken er etter omstendighetene der nede veldig god, og kvinnene blir bedømt før de får gjennomføre en surrogatkontrakt.

 

Det KAV gjorde galt var å lyve for Norske myndigheter og sa at det var hennes egne egg som ble benyttet under innseminasjonen, fordi Norske myndigheter ikke godtar surrogati uten at der er en biologisk tilknytning med barnen. Av en eller annen grunn bestemte noen å dna teste akkurat hennes barn ( er mange som gjort dette før henne) og da måtte hun selvsagt erkjenne at hun brukt donor egg.

 

Da satte Norske myndigheter ned foten å sa at barnen ikke kunne få Norske statsborgerskap fordi dem per Norsk definisjon er Indiske. Men Indiske myndigheter, satte også foten ned, fordi dette er helt lov i India og etter indisk lov er barnen KAV sine og dermed Norske så derfor kunne de ikke få Indisk statsborgerskap heller. MAO barnen ble statsløse.KAV er dessuten den eneste moren disse barnen har og kjenner, fordi faren er en donor, moren er en donor, og surrogaten er bare livmoren og har ikke noen genetisk tilknyttnig til dem heller. Siden barnen ikke kunne få hverken Norsk eller Indisk statsborgerskap kan de heller ikke adopteres bort. Alternativet ville da være at KAV enten levde i India med barnen til de blir 11 år da de kan søke om Indisk statsborgerskap, eller hun måtte forlate dem på et barnehjem for å kunne reise hjem selv. ALLE foreldre skjønner jo hva hun ville ha valgt. Problemet er at det ene barnet er hjerte og lungesykt, og klimatet i India er ikke gunstig for ham, og med tanke på den proffesjon vi har i Norge ang hjerte og lungesyke er det jo bare horribelt at de ikke skulle kunna få komme hjem å få hjelp. Det har noe med menneskerettigheter å gjøre, og det at her straffer man 2 små barn fordi moren ikke var 100% ærlig i hennes desperasjon i å bli mamma.

 

Jeg kjenner ikke alle detaljer i saken, men har fulgt med en god del, og mener at brottet KAV har begått ikke noengang har stått i proporsjon til straffen, de har villat gi henne. De har nå dessuten endret loven i India, slik at dna og slektskap til barna er undersøkt på førhånd, slik at ikke en slik sak som denne kan skje igjen. Akkurat hvordan det vil bli gjennoført rent praktisk aner jeg ikke, men det skal ihvertfall ikke kunna gå at noen prøver noe lignende som KAV igjen. Sier ikke at alt jeg sagt her er 100% korrekt, mend et er slik jeg har oppfattet hele saken i det minste..

 

Ønsker henne nå velkommen hjem med de skjønne guttene hennes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det stemmer ikke at norske myndigheter godtar surrogati hos single kvinner bare de bruker egne egg, altså. Per norsk lov er mor til et barn den kvinne som føder det, uavhengig av genetisk tilknytning.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, de kvinnene som er gift kan omgå dette ved å skrive barnet på mannen. Men da må mødrene leve de første årene i Norge uten noen juridisk tilknytning til barna. (Så ei som fortalte om dette i Brennpunkt.) Seinere kan de trolig få adoptert barna.

 

Egentlig litt skummelt hvis mannen deres plutselig er utro og det blir skilsmisse, eller det oppstår noe annet og de ikke har juridisk tilknytning til barnet. Men hva gjør man ikke for å få barn...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kari Ann Volden har også sørget for at det nå kommer til å bli enda vanskeligere for ufrivillig barnløse med surrogati, da regjeringen i kjølvannet av denne saken har varslet at de kommer til å stramme inn reglene.

Så det er litt tragikomisk at surrogatitilengerne faktisk heier på KAV.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

KAV får ikke nødvendigvis beholde ungene. hun skal gjennom en gransking her om hun er skikket til å være deres omsorgs person.

 

så saken er ikke over enda.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...