Gjest Skrevet 10. april 2011 #1 Del Skrevet 10. april 2011 Når man skal lage blåbærmuffins: Bruker man hele bær? Blander man de rett i røra? Frosne eller tint? Hilsen "Mester-bakeren" Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sillyfilly og Olivia Skrevet 10. april 2011 #2 Del Skrevet 10. april 2011 Jeg bruker fryste hele bær og blander de forsiktig inn i røra. Jo mer du rører jo mer "blå" blir røra fordi saften fra bærene tiner fort. Og de burde oppbevares i kjøleskap/fryser. Min erfaring er at ellers blir de dårlige dagen etter. Men så har jo jeg alltid brukt selvplukka fryste bær. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amastra Skrevet 10. april 2011 #3 Del Skrevet 10. april 2011 ha litt mel på bærene (hele bær) før du blander dem i røra, så fordeler de seg fint i røra og du unngår at de synker til bunns. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 10. april 2011 #4 Del Skrevet 10. april 2011 Jeg har selvplukkede blåbær og bringebær som jeg tenkte å bruke (altså lage to rører). De er frosne nå. Så jeg må ikke tine dem først? Mel var et godt tips. Takk:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fjell og fjord Skrevet 11. april 2011 #5 Del Skrevet 11. april 2011 det må være frozne , da sprekker ikke muffins las om det i boka "Lettlaget mat til barn" jeg legger dei ettrpå i de små formene ikke rører Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FruSkurk&BandittBarna Skrevet 11. april 2011 #6 Del Skrevet 11. april 2011 Jeg brukte frossne, hele bær (som sank til bunns). Men måtte da ha mye lengre steketid enn det sto i oppskrifta. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå