Anonym bruker Skrevet 7. april 2011 #1 Del Skrevet 7. april 2011 skal lage eggerøre til påskefrokosten i bhg...men har faktisk aldri gjort d. hvor mange egg? og krydder? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143114237-okhvordan-lager-man-egger%C3%B8re/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. april 2011 #2 Del Skrevet 7. april 2011 http://www.matprat.no/rask/raske-oppskrifter/eggerore/ Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143114237-okhvordan-lager-man-egger%C3%B8re/#findComment-143114241 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. april 2011 #3 Del Skrevet 7. april 2011 http://www.klikk.no/mat/spise/article514305.ece Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143114237-okhvordan-lager-man-egger%C3%B8re/#findComment-143114246 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Filifjonka Skrevet 7. april 2011 #4 Del Skrevet 7. april 2011 Antall egg kommer an på hvor mange som skal ha. Jeg pleier å beregne ett egg pr person, men hvis jeg vet at mange kommer til å spise mye bruker jeg mer. Er det (nesten) bare barn ville jeg beregnet mindre. Jeg visper eggene lett sammen, tilsetter litt melk og salt. Mange bruker gressløk i eggerøren, det syns jeg er godt men mannen min liker det ikke så jeg dropper det som regel. Varm opp en stekepanne med litt smør i, hell i eggeblandingen. Rør med en stekespade eller noe, men ikke for mye. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143114237-okhvordan-lager-man-egger%C3%B8re/#findComment-143114248 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. april 2011 #5 Del Skrevet 7. april 2011 http://www.jfgit.com/ Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143114237-okhvordan-lager-man-egger%C3%B8re/#findComment-143114378 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. april 2011 #6 Del Skrevet 7. april 2011 Et par egg per person. 1 ss melk per egg. Piske lett i en bolle så det blader seg Ikke for mye i pannen av gangen Svak varme og skyve guffa frem og tilbake i pannen til røra har blitt gul og fast, men ikke brun. Lykke til! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143114237-okhvordan-lager-man-egger%C3%B8re/#findComment-143114497 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. april 2011 #7 Del Skrevet 7. april 2011 ja - også litt salt og husk å ha olje e.l. i pannen først Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143114237-okhvordan-lager-man-egger%C3%B8re/#findComment-143114500 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå