Gå til innhold

ok..hvordan lager man eggerøre?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

skal lage eggerøre til påskefrokosten i bhg...men har faktisk aldri gjort d. hvor mange egg? og krydder?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Filifjonka

Antall egg kommer an på hvor mange som skal ha. Jeg pleier å beregne ett egg pr person, men hvis jeg vet at mange kommer til å spise mye bruker jeg mer. Er det (nesten) bare barn ville jeg beregnet mindre.

 

Jeg visper eggene lett sammen, tilsetter litt melk og salt. Mange bruker gressløk i eggerøren, det syns jeg er godt men mannen min liker det ikke så jeg dropper det som regel.

 

Varm opp en stekepanne med litt smør i, hell i eggeblandingen. Rør med en stekespade eller noe, men ikke for mye.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et par egg per person. 1 ss melk per egg.

Piske lett i en bolle så det blader seg

Ikke for mye i pannen av gangen

Svak varme og skyve guffa frem og tilbake i pannen til røra har blitt gul og fast, men ikke brun.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...