Anonym bruker Skrevet 6. april 2011 #1 Del Skrevet 6. april 2011 Hadde kokt ris til middag igår. Som flere ganger før blir det rester og idag har jeg planer om igjen å prøve meg på å steke risen til middag idag. Men, som alltid blir risen en hard klump som jeg IKKE får løsnet fra hveranre ved steking. Hva gjør jeg feil???? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143110467-%C3%A5-steke-ris/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. april 2011 #2 Del Skrevet 6. april 2011 Ingen? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143110467-%C3%A5-steke-ris/#findComment-143110697 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. april 2011 #3 Del Skrevet 6. april 2011 Hva med å fluffe opp risen etter at den er kokt, før den blir en kald klump...? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143110467-%C3%A5-steke-ris/#findComment-143110705 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. april 2011 #4 Del Skrevet 6. april 2011 Har du egg oppi? http://www.matprat.no/rask/raske-oppskrifter/stekt-ris/ Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143110467-%C3%A5-steke-ris/#findComment-143110709 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. april 2011 #5 Del Skrevet 6. april 2011 Er risen en hard klump før du steker den? Jeg ville tatt noe vann i Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143110467-%C3%A5-steke-ris/#findComment-143110711 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. april 2011 #6 Del Skrevet 6. april 2011 Hva slags ris har du? Basmati eller Jasmin er den jeg liker best å steke... Men husk å rør den luftig før den blir kald, og sett på lokket når den er kald men før den tørker inn... Når du skal steke risen så har du ris i gryta og ett sammenpisket egg som du har tilsatt ei ss med vann... Også tilsetter jeg litt soyasaus og de grønnsakene pluss kjøtt eller reker. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143110467-%C3%A5-steke-ris/#findComment-143112225 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå