Gå til innhold

Hva slags juniorseng???2,5 år


Emma +???

Anbefalte innlegg

Er såå i tvil. Emma får en lillebror i august som skal overta sprinkelsenga. Er vel på tide med juniorseng uansett men tenkte at hun blir vant til ny seng i god til før lillebror kommer å "tar" hennes seng...

 

jeg har sett på halvhøy med telt under men har kommet frem til at jeg syns det er litt skummelt hvis hu reiser seg opp i søvne. Noen som har sånn seng til så små??

Så var det de lave sengene....hvor lang er junoirseng? noen som går rett på voksenseng for å slippe å kjøpe enda en seng? sparer jo plass ved å kjøpe junior først å ha den noen år....

 

og: hvordan gikk det da dere skiftet fra sprinkelseng til vanlig???? syns det er så greit å ha hu i sprinkel. Veit hvor hu er på en måte:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har ikke anskaffet enda. Blir sikkert ikke før over sommeren. Da er han 2,5 år

Vurderer denne: http://www.babydan.com/default.aspx?id=1022&recordid1022=68

Den kan man heve og senke sidene på. Syns det kan være greit å ha full sidebeskyttelse i en overgangsperiode, har en som kan sove ganske urolig.

Har ikke sett den i butikk her i Norge, men håper BabyDan forhandlere kan bestille den.

På Barnas Hus har de en som heter Valdemar. Den er riktignok helt åpen på ene siden, men har et vennepar som har den og de har løst det ved å snu den åpne siden inn mot veggen. Evt kan man også sette på sengehest.

Ellers finnes det jo mange fine og praktiske juniorsenger.

 

På grunn av ikke altfor stort barnerom velger vi å gå for juniorseng i første omgang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi kjøpte ei seng som heter Helene juniorseng da lillegutt hadde vokst fra sprinkelsenga. Den er 70*140 med justerbare sider. Vi har vært veldig fornøyd med den :-) pga sidene på senga kunne han ikke trille ut mens han sov og da sov mamman mye roligere også vettu :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jenta vår fikk vanlig seng til bursdagen sin da hun ble 2år. Altså 90x200cm.

Vi synes det like greit å kjøpe ei seng hun kan ha leeenge! i stedet for slik du må bytte om noen år. Neste seng blir vel 150cm i tenårene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jg synes denne senga er kjempefin:

http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/S49891467

 

Min gutt er 2 år i neste uke og blir storebror i juli. Han har ikke knekt koden med å hoppe over kanten i senga enda, så holder han i sprinkelsenga til han er litt større og begynner å knekke koden... Veldig greit å vite hvor han er hen og han sover jo så godt i senga si at det ikke er nødvending å bytte senga foreløpig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

vi har kjøpt 90 * 200- seng til vår på 26 mnd nå. Hun får lillebror veldig snart, så vi "trengte" sprinkelsenga til han. Kjøpte odda-seng på ikea med sånn gjesteseng-skuff under. Trekker skuffen litt ut i starten, slik at det skal være lettere å gå opp og ned for henne + at hun bare faller ned på gjestesenga om hun skulle begynne å trille i søvne :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har ihvertfall gått vekk fra høy seng. Det er hu for liten til. Står mellom den ene på barnas hus(som ligner på den Helene senga) og en voksen seng på ikea. Lignende den på linken over her bare fra ikea. Hvis det blir barnas hus sin så selger de vel sengehest til den? enten der eller andre steder? kan jo og sette den åpne siden inntil vegg som foreslått over....

 

trur vi venter litt til med å kjøpe. Er så godt å ha hu i sprinkelsenga. Hu kan ligge lenge om morran og bare kose seg. Er redd den flyinga inn til oss begynner når hu får ny seng.....:s

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi kjøpte en Trofast vokseseng fra Ikea. Kan bli maks 80x200 cm. Vi bruker den nå på ca 160 cm. Overgangen fra sprinkelseng til "storebror-seng" (som junior på 2 år kaller den - han blir storebror i juni) gikk overraskende bra. Vi hadde pratet endel om anskaffelse av ny seng i forkant, så han var godt forberedt - og fikk være med å montere og velge sengetøy. Han syns det var stas. Vi har hatt lite problemer med at han står opp etter at han har lagt seg, men han kommer noen ganger tuslende inn i vår seng i løpet av sen natt/tidlig morgen. Det syns vi er i orden, så lenge han legger seg i egen seng. Da kommer han med puta si under armen og kryper opp i senga til oss. :-) Søtt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja her blir det å forberede hu på ny seng og. Hu får være med å kjøpe og velge sengetøy. Trur nok Emma og kommer til å legge seg fint om kveldene men at hu kommer en gang tidlig på morran. Sånn det er nå kan hu våkne i 5-6 tiden, jeg går inne å finner smokken og hu sovner igjen. Er redd at hu når hu får ny seng skal stå opp da. Og hvis hun vil sove hos oss er det uaktuelt da jeg ikke sover med henne i senga. det er ikke plass! Så da må jeg legge meg på madrass inne hos henne og håpe hu sovner igjen....men men. Kan jo gå overrsaskende bra og:O)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har også denne, veldig fornøyde! :-) Vi skiftet den ut i desember da lillegutt var 2 år og 3-4 mndr, fordi planen var at han skulle sove i slik seng i juleferien da vi reiste til familie.

 

Har gått strålende med lillegutt i stor seng - litt tøys de første kveldene, men ellers helt fint. Han er veldig stolt! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...