Gå til innhold

Noen som har tapisert selv her?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Er dette utrolig vanskelig?

Har alt vi trenger + fremgangsmåte, men vi er litt redde for å prøve:P

 

Noen tips, erfaringer eller råd? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja, vi har tapetsert endel selv. Er bare å hive seg ut i det om du vet litt hvordan det skal gjøres (sett litt på) Har du mønster i tapeten er det selvfølgelig litt mer utfordring så man får det helt likt, er det ikke mønster er det bare å passe på at tapeten er inntil hverandre. Pass på å få ut alle blåser (luftrom) så tapeten limer seg godt. Viktig at du har godt med lim (men ikke så det klumper), og pass på at sidene er godt limt, bruk evt en liten pensel og "dytt" litt lim under på kantene.

Vi er alltid to, en begynner med å lime tapeten i toppen, men s den andre limer nedover og drar ut alle blåsene med en "tapet spatel.." vet ikke helt hva det heter, emn den er i plast og litt bløt i kanten så du ikke riper opp tapeten.. Evt kan en tapet kost brukes, men vi foretrekker den i plast.

Lykketil med tapetseringen;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har gjort det selv, var ensfarget tapet, og enkelt som bare det. Søk på nett etter videosnutter der det vises fremgangsmåte, så du ser hva som skal gjøres. Og en fordel å være to, alene kan det bli skrekkelig klønete.

Og pass på å gjøre det slik det skal med den tapettypen du har. Noen skal ha lim på tapeten, noen på veggen, noen blir best resultat hvis tapetet er vått. Men det står på tapetrullen hvordan det skal gjøres. Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...