Gå til innhold

Ang. hemoroider, noen som kan svare?


Vermilion

Anbefalte innlegg

Kanskje litt mye info, men det er jo så mye annet rart som skjer med en gravid kropp så hvorfor ikke, hehe. Uansett; noen som har erfaring med dette? Har en følelse av å ha "noe" der inne, men det klør/svir ikke. Takker for svar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei :)

Vet ikke hva du egentlig spør om, men det kan høres ut som hemoroider ja. Dersom du kjenner med en finger i endetarmen vil det kjennes ut som ei lita drue. Hvis det ikke gir deg noen plager gjør det ikke noe, men problemet kan bli større dersom du får treg mage og forstoppelse, så det er viktig å holde magen i gang. Og dersom du får kløe,svie eller smerter fins det midler mot dette også. Kan derfor være greit å nevne det for lege/jordmor. Hemoroider forsvinner som oftest etter fødsel og svært mange får det under graviditet pga den økte blodgjennomstrømningen i underlivet+ at tarmene jobber tregere. Håper du fikk noen svar :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar:) Aldri hatt det før, men kan føles som en bitteliten drue ja, men nå har magen vært hard de siste dagene også og det gjør jo ikke saken noe bedre. Ingen andre plager enn at det er "noe" der, da satser jeg på at det forsvinner etter fødselen:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...