Anonym bruker Skrevet 8. mars 2011 #1 Del Skrevet 8. mars 2011 :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. mars 2011 #2 Del Skrevet 8. mars 2011 pizza, elgsteik eller ribbe. Eller kalkunbryst. Eller taco... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. mars 2011 #3 Del Skrevet 8. mars 2011 hvis jeg skal imponere OG være 100% trygg på bra resultat lager jeg alltid noe helt fra bunnen av.. f.eks. lasagne, thai red curry, ovnsbakte poteter med enten helstekt svinefilet eller kalkunfilet! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. mars 2011 #4 Del Skrevet 8. mars 2011 Svine- eller oksestek med termometer, nesten umulig å gjøre noe feil! kommer jo litt an på gjestene også da, hva de liker å spise :-/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. mars 2011 #5 Del Skrevet 8. mars 2011 Lasagne fra bunnen av, eller så overlater jeg matlagingen til min eksepsjonelt flinke hobbykokk-mann Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå