Gå til innhold

Skinkesteik, hva serverer DU attåt?


Anbefalte innlegg

Jeg skal invitere på skinkesteik, altså sånn surret svinesteik, på søndag.

 

Trenger inspirasjon til hva jeg skal servere til.

 

Vanligvis er det bare brokkoli og blomkål kokte poteter og gulerøtter.

Men dette blir kanskje litt kjedelig?

 

Noe mer fansy man kan gjøre ut av det?

 

Tenkte lage brokkolo/blomkålpurre da, men hva med potetene, noen kule måter å servere de på?

Fortsetter under...

det du kan gjøre for å gjøre rosenkålen er spennende er:

Kjøp ferske rosenkål, ikke frosne. Skrell av de ytterste bladene, skjær av stilken og del de i 2. Kokes i et par min, Så stek de i pannen med bacon eller pancetta. Utrolig godt. Så Gordon Ramsay brukte dette til kalkun middag. Var det jeg og brukte det til, så har ikke prøvd det med skinkestek. Men egner da med at det smaker like godt til skinken også

Annonse

Jeg må ha potetmos, sjysaus, brekkbønner og gulrot til, men aller viktigst, jeg må glasere skinkesteika! F.eks i akasiehonning med friskpressa appelsinsaft, soyasaus, finhakka chilli( og evt hvitløk).

 

Glaserer jeg ikke, så har jeg ihvertfall en boks ananasringer inkl. safta oppi det ildfaste fatet jeg steiker skinka i.(her har jeg også grønnsakene)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...