Gå til innhold

Hva slags stellebord skal man kjøpe?


Regina Phalange

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kjøp det "billigste" stellebordet de har på ikea, stellemadrass og noen greie kurver til å ha på hyllene under, til klær, bleier osv.... Anbefaler løst badekar som kan flyttes rundt (så slipper du (tanken på og) lekkasje nedover i skuffer med rent tøy og bleier i typiske stellekomoder...).

Hilsen M

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kommer an på hvor mye du synes er verdt å legge i et stellebord. Vi har kun brukt det aller billigste fra IKEA, med en hylle under, og har vært kjempefornøyd. Har hatt bleier og vaskeservietter i kurver under bordet, og vaskekluter og håndduker rett på hylla. Har brukt det til to barn allerede, og skal bruke det til nestemann som kommer nå i mai. Det er solid, og vi har ved behov strammet til skuene på stellebordet for at det skal bli ekstra stødig.

 

Vi har venner som har valgt dyre stellebord med skuffer og balje i toppen, og at de har tenkt å bruke det som kommode etter at stelletiden er over. Men da har ikke kommodene vært noe fine lenger, så de har endt med at de har kvittet seg med det.

 

Vi har brukt egen badebalje, og latt denne stå på gulvet. Da er det bare å løfte babyen opp på stellebordet når vi er ferdig badet, og alt ligger klart der. Så jeg vil absolutt slå et slag for enkle, rimelige stellebord :).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har kjøpt det stellebordet som heter Gulliver på ikea, ikke så dyrt, greie hyller under og best i test :) Er litt ok at det er kanter rundt hele bordet:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi har kjøpt stokke sitt stellebord:-) Veldig godt stellebord.Har ett eget seperat badebalje.

Har kjøpt små kurver til å ha rent tøy og bleier og alt utstyret.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble litt usikker nå kjenner jeg. Hadde egentlig tenkt å kjøpe Trekløver stellekommode, men synes den er fryktelig dyr og spesielt med tanke på at barnet kanskje ikke kan bruke badebaljen så lenge, og som noen skriver her at man blir redd for lekasje i kommoden.

KAnskje skal man gå for stellebord fra IKEA, men det følger jo ikke med noen madrass. Kjøper man den utnom? ser ikke ut som de har det på Ikea??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Madrass kan du kjøpe "overalt" fra Kid, Prinsess, til barnebutikker som selger vogner osv. Gå for Ikea bordet du, så kan du heller bruke pengene du sparer på stellekommode til noen deilige luncher ute på cafe med mannen, når babyen er født :-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det spørs litt hva du er ute etter. Har en Brevi Idea stellekommode med fire skuffer, hvor baljen kan stå i den ene hvis du vil. I tillegg er det et stativ på siden hvor baljen kan stå når babyen bader, slik at du slipper å herje med stellebordplaten under bading. Dette stellebordet er fortsatt passe til min snart to år gamle sønn, og han koser seg også i baljen. Nå står den riktignok oppi badekaret vårt... Dette stellebordet er kjempefint, og har fire hjul og dessuten hjul på det utrekkbare badebaljestativet.. Søk det opp på google. Tror det skal finnes der.Lykke til. P.-s, Vi har også ikeastellebordene hos besteforeldre. Fungerer greit, men jeg synes de blir fort litt små.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...