Gå til innhold

Hvordan tilbreder man scampi, og hva kan man spise til?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vi pleier å dyppe dem i soyasaus og vende dem i sesamfrø, så ristes de på pannen. Vi serverer stort sett som en del av tapas, men det er godt med cous cous til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker å woke eller frityrsteke de.

 

Har ris, salat og sweet chilisaus til, om de frityrstekes.

Ris eller nudler til, om de wokes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

steik de i steikepanne..kjappt på hver side..med litt salt eller pepper på..

 

vi bruker f.eks scampi i en nydelig salat sammen med stekt kyllingfilet,, grønn salat i diverse former, krutonger, marinert ost ( norvegia, jarlsberg eller feta) soltørkede tomater... vi bruker rømme og parmesan over selve salaten... nydelig godt.. kan også servere foccaca vedsidenav...

 

Ellers så bruker vi scampi sammen med steik kamskjell.. vedsidenav en grønn salat og godt brød til...

 

vi bruker også å lage tykk hvit saus, ha fiskeboller / fiskepudding i sausen..helle det over terteskjell..og så dandere steik scampi på toppen.... veldig " 70 talls.." men veldig godt..

 

Bruker også scampi på pizza... da gjerne i kombinasjon med kylling, sopp, løk og soltørka tomater...

 

 

lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...