Gå til innhold

Hva er din mening ang dette - å få barn med to brødre


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Kjenner ei som var sammen med en kompis, etter to måneder fikk de barn sammen. De forlova seg etter en stund, men gikk fra hverandre når barnet var ca 2 år.

 

Nå har denne dama blitt sammen med broren til ex'en, og venter nå barn sammen med han. Han skal i militæret, og vil egentlig ikke ha barnet (han er vel 22, hun er 26), men hun har bestemt seg for å beholde det.

 

Hva synes du om dette? Jeg er imot abort, så synes av den grunn at det er rett å la barnet leve, men situasjonen er vel innviklet for foreldrene, spør du meg.

 

Tenk å være søskenbarn til din egen halvsøster/bror. Blir slitsomt å forklare den på slektstreff :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

husk, det er selvbestemt abort så er ikke opp til dere å spekulere i om hun burde ta abort eller ei. så slutt med det tullet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

les....ble gravide står det...

 

hmmm...den var spesiell, broren burde tenkt litt med det rette hodet.han siste broren som er inne i bilde, han lå jo også med sin x svigerinne...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sykt å ha sex med broren til eksen.

Dette betyr nødvendigvis ikke at folk på forumet skal spekulere i om barnet i magen burde eksistert eller ikke.

Smakløst innlegg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm. Komplisert, men ikke umulig. Nå er hun jo gravid, så da blir det vel kompliserte familieforhold, så lenge hun velger å beholde. Det kan jo helt fint, så lenge de er i stand til å snakke åpent og fritt rundt det. Verre ting har skjedd. Og har de humor, kan dette jo bli en morsom og kuriøs historie. Ungene venner seg sannsynligvis lettere til det enn de voksne.. Slektstreff er jo ofte litt kjedelige, så dette kan vel sprite opp, i alle fall så lenge de voksne takler det på en moden måte. Stussa litt på at de fikk barn sammen etter to måneder, men regner med at egentlig innebar en litt lengre innvolvering.. Håper vel egentlig at det ikke er flere brødre hun kan få barn med!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hva skjer folka? hvordan folk tror dere kan gjøre det vanskelig for barnet å vokse opp? moren som elsker dem eller folk som dere som dømmer moren nord og ned. skjerp dere. alle kan gjøre feil men hun tar hvertfall konsekvensene av det tross i alle dømmene fjols.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner til verre familiekonstellasjoner enn det!

 

La oss hoppe tilbake til 1850årene, for eksempel - ingen ville hevet et halvt øyenbryn over en slik historie. Dersom en storbonde døde og ikke hadde arvinger, fikk gjerne bondens bror hoppe inn og ta over både enke og gård.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

så hvorfor nevne abort i det hele tatt i hovedinnlegget? idioti..

 

man sier norge har selvbestemt abort men i altfor mange tilfeller er det et "skjult" press på moren. er helt forferdelig. er mange negative sider med "selvbestemt" abort også ja. det kan man trygt se.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...