Gå til innhold

Mannfolk!!! Har dem radar for slikt!!!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg ønsker så veldig å få barn og vi har "prøvd" lenge og den eneste grunnen for at jeg setter opp "" slike er fordi det har gått opp for meg, i løpet av de siste 2 årene har mannen faktisk ikke vært "tilstede" rundt eggløsning. Jeg tar tester for EL og når dagene er der og jeg nærmest vibrerer så er han enten på overtid eller må sove eller rett å slett ikke i humør. Faktisk har det skjedd hver gang den mest kritiske perioden i måneden er. Hva skal jeg gjøre? Jeg vil jo så gjerne bli mamma.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg hadde tenkt at det er på tide med en real prat. Vil dere det samme, eller strever han for å unngå å gjøre deg gravid? Det ville hvertfall jeg lurt på....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vil han ha barn, da? I så fall må du nok formidle "vibrasjonene" dine ETTERTRYKKELIG, sånn at han skjønner at nå er det tiden! Siden du skrive "prøvd" og "tilstede" i anførselstegn, får jeg en følelse at han ikke er helt med på notene. Har dere snakket skikkelig om dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

HI her, joda han sier han er med med hvem vet hva menn egentlig tenker på. Jeg kan faktisk ofte ta til tårene når jeg kommer i nærheten av små nydelige barn, og i selskap vi er i er jeg så og si kun sammens med barna og er det tilfeldigvis en baby der for foreldrene fri for den kvelden for jeg klarer faktisk ike å la være å dulle med dem. Han vet at jeg ønsker dette mer enn noe i verden. Jeg vet at min oppførsel er nogenlunde skremmende for han, men når jeg låser det inni meg og later som ingenting i et par mnd er han uansett like avholdende rundt denne perioden. Vurderer seriøst å binde han fast til senga og rett å slett ta meg til rette.

Nei skal iverksette plan a, avstå fra sex ellers i mnd slik at når det kommer til de dyrebare dagene har han inget valg.

 

Finnes det en pille for menn?? Ikke viagra da men nor for å få dem med på tanken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor gammel er han/du? Menn nåtildags ser ut til å modnes senere enn oss damer. Fascinerende tanke å binde han fast, seriøst initiativ fra din side! Men han bør jo vær med videre, da. Du kan jo ikke voldta han, heller da, for å få oppfylt ditt barneønske.. Tror nok du må stille han litt til veggs og få klarhet i hvorvidt han egentlig ønsker barn. Klarer han å klemme ut at han egentlig ikke ønsker barn, så har du jo noe konkret å forholde deg til. Og da kan du ta et valg i forhold til om han er den du ønsker som barnefar. Ikke enkelt, men også faktisk såre enkelt, når det kommer til stykke..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg ønsker å ha han i livet mitt og han visste at barn var en sikkerhet i min fremtid da han ble sammen med meg. Han er litt eldre enn meg så han ønsker vell kansje ikke å sitte der som nesten 70 år når han får sitt første barnebarn. Jeg selv er 27 og er ferdig med alt som kalles utdannelse. Vi giftet oss for 2 år siden, og siden da har jeg ønsket å bli gravid. Jeg har også sagt det at jeg sparer penger, vi har ikke felles økonomi men deler på regninger osv. Jeg har spart så mye nå at jeg fint kan ta med et opphold i Danmark på stork-klinikken. Og han vet at hvis ting ikke endrer seg er det nøyaktig det jeg blir å gjøre, og han har sagt at han ikke skal skille seg på grunn av det heller. Men jeg ønsker jo å få hans barn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...