Gå til innhold

Hvor mye under prisantydning er det egentlig greit å by?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kommer helt an på hvor mye du ønsker boligen.

 

Vi VILLE ha huset vi nettopp har kjøpt og la inn et bud på 30 000,- over.

Mange legger seg under.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kommer an på om prisantydningen er fornuftig, om huset/leiligheten har ligget ute lenge, om det er sannsynlig at andre også vil by hvis dere legger inn bud.

 

På første leiligheten vi kjøpte, la vi inn bud ca 150 000kr under prisantydning, da hadde de hatt visning flere helger uten å få bud (dette er noen år siden og da var det ikke sånn som det er mange steder nå, at alt, nesten uansett, ble solgt etter en visning). Det kom ikke inn noen andre bud, men selger godtok ikke budet, men vi fikk den for ca 75 000kr under prisantydning. Dette var en leilighet som lå ute for litt over 1mill.

 

Da vi kjøpte huset vi bor i, var det første helg med visning og det var et helt nybygd hus det var sannsynlig at flere ønsket å by på. Da la vi inn (etter anbefaling av en venn av oss som er megler), bud på prisantydningen og fikk huset for det. Vi fikk høre etterpå at det var en annen som hadde vurdert å legge inn bud, men hun kunne ikke gå høyere enn prisantydningen og lot derfor være å legge inn bud. Hvis vi hadde lagt inn bud lavere kan det hende hun hadde kommet med bud og fått huset, for vi kunne heller ikke by mer enn prisantydningen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...