Anonym bruker Skrevet 15. januar 2011 #1 Del Skrevet 15. januar 2011 anyone ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. januar 2011 #2 Del Skrevet 15. januar 2011 Jeg har best erfaring med å koke alt i en kjele for så slenge det inn i ovnen for å gratinere osten til slutt. Da kan man få den passe "slurpete" og garantert ikke bitemotstand i potetene. Sleng gjerne oppi noen dess hvitløk og 2-3 sjarlottløk under kokinga. Setter god smak. Bruker kun mandelpotet og fløte. 50/50 krem og matfløte. Salt, pepper og bitte litt muskat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. januar 2011 #3 Del Skrevet 15. januar 2011 Dess =fedd. Pokkers ordbok!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adele Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Skrevet 15. januar 2011 #4 Del Skrevet 15. januar 2011 Poteter i skiver, salt, pepper,olje og hvitløk stekes i form i ovnen på 200 grader i underkant av en halvtime. Så har jeg på matfløte, ost og litt purreløk og lar det steke videre i et kvarters tid. NAM!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. januar 2011 #5 Del Skrevet 15. januar 2011 Enkelt og godt: Poteter, hvitløk, salt, pepper lagvis Fløte nesten opp til toppen, ost over Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. januar 2011 #6 Del Skrevet 15. januar 2011 12 medium poeteter skjæres i tynne skiver. 1 gul løk FINhakkes 1 hvitløk FINhakkes Salt Pepper 1 liten kartong kremfløte. Legg et lag poteter i ildfast form, strø med salt og pepper, strø løk og hvitløk over, legg nytt lag poteter, strø med slat og pepper, strø løk og hvitløk over. Gjenta Hell all fløten over. Sett i ovnen på 200 grader, stekes 2-2 1/2 time. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. januar 2011 #7 Del Skrevet 15. januar 2011 Signerer denne. Går MYE fortere hvis man tar poteter, krydder og fløte i en kjele først. Legg så potet+ saus lagvis med f.ek rødløk og purreløk samt os på toppen og gratinerer alt i ovnen til slutt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå