Gå til innhold

mannen min tvinger seg på meg!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Han klår på meg forran ungene, selvom jeg sier stopp hører han ikke.

Når vi har lagt oss, legger han seg helt inntil meg og begynner å ta meg på puppene og mellom bena mens han stønner meg i øret og "jukker" på meg. jeg sier jeg ikke vil nå, men han bare fortsetter og fortsetter....

 

vi har sex kanskje 2 ganger i uka, pleier å ha oftere men ikke nå siden jeg er gravid og føler meg ikke noe bra, hverken av utseende eller form.

sliter litt med deprisjon og angst.

 

hva skal jeg gøre for at han stopper?

jeg har kjempe vondt bryster, spes brystvorter. har sagt det til han flere ganger, enda tar han tak og virkelig klemmer dem og er hardhendt...

det gjør ofte så vondt at jeg begynner å gråte og går unna han, da skriker han etter meg "ja gå å surv du, jævla hore!"

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Skjønner ikke hvor dere finner disse flotte mennene og hvorfor dere velger å få barn med dem. Sukk.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette kan vel strengt tatt klassifiseres som overgrep. Særlig hvis han ikke gir seg når du ber ham om det, og misbruker deg verbalt når du greier å vri deg unna.

 

Jeg hadde aldri tolerert det, men jeg forstår du er i en vanskelig situasjon grunnet graviditet og øvrige barn. Kan du snakke skikkelig med ham om dette? Hvis ikke, kan du kanskje kontakte et familievernkontor eller annen proff. hjelp? Hvis dette gjør deg utrygg i hverdagen, så bør du gjøre noe med det.

 

Lykke til, håper det ordner seg for deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er ikke en mann som er noe å ha. Hva i alle dager er det slags menneske han kan være som vil gjøre deg så vondt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Han vil ikke se porno sier han. men hver morgen når jeg står opp, om han la seg etter meg, er loggen på pcen slettet.

så tror nok han ser på det likevel, vil bare ikke si det til meg.

 

gruer meg til vi skal legge oss hver kveld, sitter oppe så lenge som mulig i håp om at han skal legge seg før meg og sovne.

 

men føler meg slem, for han sier han aldri får seg noe, og kødder med at han skal finne seg noen andre osv.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du føler deg slem? Herregud. Tror du bør ta en alvorsprat, først som sist, han høres ut som en egoistisk drittsekk. Skjønner han ikke alvoret, får du be han stikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror vel strengt talt dette klassifiseres som overgrep?

 

Ser at det er tungt å skulle håndtere nå i graviditeten, men det virker jo som om NOE bør gjøres? Synes du skal ta en skikkelig prat med ham og spørre hva han tenker om det han gjør? Hvordan mener han at han skal fortsette og ha en familie med deg o barna deres om han ikke kan respektere dine grenser? Spør hva han foreslår dere gjør fremover, uten at det skal gå ut over ditt ve og vel.

 

Personlig hadde jeg ikke klart å bo med ham, hjemmet skal være trygt og godt - man skal ikke grue seg til å legge seg med den som skal være ens støtte og nærmeste venn. Blir nesten litt kvalm på dine vegne, kjenner det knyter seg i magen min:(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff... sikkert ikke dette du vil høre, men..

Føler igrunn at min x også var sånn. Det var aldri respekt eller forståelse for et nei. Når de presser seg på, og maser 24/7 så blir det dessverre ganske mange nei. Jeg var da en sliten mamma... og til slutt røyk hele forholdet pga dette. Jeg fikk jo høre for et fælt liv jeg måtte få om jeg ikke kunne nyte sex i en hver anledning.

Men ingen forståelse, for at en sliten mamma ikke har de samme lystene bestandig.

Etter masse mas, så gir man seg jo av og til...og en av de gangene så følte jeg faktisk at jeg gjorde det mot min lyst. Det dukket opp noen varsellamper da.

Jeg kunne fortalt så mye mer, men føler at jeg kjenner meg igjen i følelsen din. Det er ikke noe greitt. Vi hadde mange prater, men han var ikke istand til å forstå.

 

Nå har han fått seg ny dame, og hun er visst perfekt.. håper jo at det går bedre for de - og at de har mer samme behov når det gjelder sex.

Ellers så kan jeg nesten begynne å lure ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Spør han rett ut, men ikke i en situasjon hvor han allerede er i klåhumør, om hvorfor han mener at han har rett til å gjøre deg vondt. Om du ikke tror at dett går an å snakke alvor med han, så skriv et brev hvor du forklarer tydelig og klart at du ikke vil ha det sånn, at det gjør vondt og at du gruer deg til å legge deg om kvelden. Forklar han også gjerne hva som skal til for å få deg "in the mood", og at jukking og klåing IKKE er måten, og at et eneste "nei" fra deg, er det samme som at han skal slippe deg med en eneste gang.

 

Hjelper ikke noe, så burde du vurdere hvorvidt du ønsker å fortsette å dele liv og seng med en mann som ikke eier respekt for deg og dine ønsker, lyster og grenser, og som kun har egne lyster som ledestjerne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjelpes... En sånn man kunne ikke jeg vært sammen med.

Har du satt deg ned og snakket skikkelig med han? det er jo helt åpenbart at han har problemer med å respektere deg.

 

Jeg hadde en kjæreste som kalte meg for hore en gang vi krangla, og jeg ble så forbanna at jeg klaska til han i ansiktet, traff han meg neglene og klorte han opp. Enkelte ting sier man virkelig ikke!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns også dette er på grensen til overgrep. Denne mannen respekterer deg ikke og tvinger seg på deg. For en idiot av en mann!

Og hore, det er vel det siste du er, du vil jo ikke ha sex ;).. hehe, neida, skal ikke tulle. Men hvilken mann kaller den han elsker for hore, har du tenkt på det?

Hadde mannen min klemt meg på puppen når jeg har sagt han ikke skal gjøre det fordi de var vonde, hadde han fått seg en lusing..

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har et eneste spørsmål til deg jeg: Hvorfor blir du hos han?

Du trenger han ikke! Du får den hjelpen du trenger om du blir alenemor. Du skal da ha et liv! Dette er ikke et fullverdig liv. Forholdet deres er ikke basert på gjensidig respekt! Kast han på hue og ræva ut av livet ditt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pakk sakene hans og be han ryke og reise! Jeg sliter også med angst og vet hvor tungt det er, og det krever masse forståelse av mann , familie ellers og venner. DETTE fortjener du ikke.

 

Jeg liker ikke egentlig å uttale meg om andres forhold, og dere har det sikkert fint også, men dette blei jeg dårlig av. Han får sex TO ganger i uken! Mannen min hadde juuublet hadde han fått det , jeg orker ikke tanken på sex nå ( er 9 uker på vei). Han har ingen rett til å kalle deg hore, jukke på deg, klå på deg... Det er respektløst og et overgrep. Han har ikke krav på kroppen din selv om dere er i et forhold.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...