Gå til innhold

Hvorfor er så mange positiv til abort, men ikke til å bære frem og adoptere bort barnet eller la barnefar få det hele ansvar?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hva skjer da når, feks., barnefar i femte måned finner seg kjæreste og vil stifte familie med hun nye dama, vil reise til India for 1år eller begynne å studere i økonomi i Sveits? Han er faktisk ikke forpliktet til å ta seg av barnet og kan når som helst trekke seg fra avtalen.

 

Du er nok litt lite gjennomtenkt du.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvamed barnet da? Ligge inni mammas mage i 9 mnd, komme ut og komme til fremmede? Elr til en pappa og aldri få ha en mamma?

 

Pappa og alle andre er fremmede for en nyfødt baby, ingen kjent stemme eller kjent hjerterytme på bryst. Ikke blir det ammet heller?

 

Det er det jeg tenkte på da jeg tok abort, bedre det... enn å bære frem for så å få et liv uten mamma....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor holder liksom ikke det?

 

Abort er lovlig. Graviditet er relativt helsefarlig.

 

Selvfølgelig er det egoistisk. Som om det er feil når det gjelder avgjørelser rundt sin egen kropp og eventuelle embryo som befinner seg i den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har ikke noe med å ødelegge kroppen å gjøre, men at man ikke ønsker å ha et barn i kroppen når man ikke skal beholde det. Det ville nok ødelagt mye for de kvinnene som evt skulle tvinges til å være surrogatmødre mot sin vilje. Her er det ikke snakk om å være redd for strekkmerker som overfladiske damer som deg ser ut til å tro. LITT menneskerettigheter har da kvinner også...enn så lenge..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har du barn selv Hi?

I så fall regner jeg med at du vet hva som skjer med kropp og sinn i løpet av en graviditet og en fødsel? Du vet hva som skjer når en flodbølge av hormoner slår innover deg og forbereder deg til å bli mor?

 

Det er ytterst, ytterst få kvinner som klarer å gi fra seg et barn de har båret frem og født.

Derfor er abort et bedre alternativ for de fleste, for da stopper de graviditeten før den har "satt" seg i kropp og sinn.

 

Egoistisk? Absolutt. Som alt annet vi mennesker gjør av handlinger. Alt vi gjør har utgangspunkt i et egoistisk ønske på den ene eller den andre måten.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...