Anonym bruker Skrevet 10. desember 2010 #1 Del Skrevet 10. desember 2010 Hva bruker dere? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2010 #2 Del Skrevet 10. desember 2010 Alltid begge deler. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2010 #3 Del Skrevet 10. desember 2010 Surkål Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2010 #4 Del Skrevet 10. desember 2010 Begge! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2010 #5 Del Skrevet 10. desember 2010 HJemmelaet surkål som har kokt i 15-17 timer.Den het brunkål i gamledager.( en "utdødd surkåltype) Svigermor får en pose rødkål,for hun er den eneste som vil ha det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2010 #6 Del Skrevet 10. desember 2010 Jeg kunne ikke klart meg uten begge deler. Om du skal servere til familie og ikke vet hva de foretrekker så mener jeg du bør gå for begge. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2010 #7 Del Skrevet 10. desember 2010 Må ha begge hær også ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2010 #8 Del Skrevet 10. desember 2010 Begge deler! Hvis ikke så er det noe som mangler og det smaker rett og slett ikke juleribbe ! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2010 #9 Del Skrevet 10. desember 2010 Hehe,går nok for begge ja:) Mannen sin familie bruker rødkål,og min bruker surkål,så da tar vi begge så blir alle fornøyd:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå