Gå til innhold

Rødkål eller surkål til ribba?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

HJemmelaet surkål som har kokt i 15-17 timer.Den het brunkål i gamledager.( en "utdødd surkåltype)

Svigermor får en pose rødkål,for hun er den eneste som vil ha det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kunne ikke klart meg uten begge deler. Om du skal servere til familie og ikke vet hva de foretrekker så mener jeg du bør gå for begge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hehe,går nok for begge ja:)

Mannen sin familie bruker rødkål,og min bruker surkål,så da tar vi begge så blir alle fornøyd:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...