Anonym bruker Skrevet 10. desember 2010 #1 Del Skrevet 10. desember 2010 Hvordan tilbreder man laksefilet best mulig og hva er best ved siden?? Vil imponere litt... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2010 #2 Del Skrevet 10. desember 2010 Lag lakseform... Ta poteter og gulerøtter ( ant bestemmer du selv) å kutt i terninger. finnhakk en løk, del opp brokkoli i buketter Skjær laksen i terninger. Dekk en ildfast form med aliminiumspapir, ha i godt med god olje. Deretter legger du i poteter, gulerøtter, løk, brokkoli og laks.Ha på salt og pepper etter egen smak og dryss over enda mer olje. . sett det i ovnen på 220 grader og la det stå til gulerøttene er ferdig ( 45min-1time) Server med litt rømme eller creme fraiche. eller så kan du bare steke laksen på middels varme i ca 20 min, servere med poteter, smeltet smør, agurk eller gulerøtter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2010 #3 Del Skrevet 10. desember 2010 Fra jamie olivers oppskrift: bruk laksefileter legg de i en ildfast form. Strø en boks med brekkbønner, oliven og cherrytomater rundt. Legg to ansjosbiter på hver laksefilet (det høres fælt ut, men smakene blir helt fantastisk sammen!!) hell over litt olje. Stek på 180 grader i ca 20 minutter smaker sinnsykt godt!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2010 #4 Del Skrevet 10. desember 2010 Litt kjedelig kanskje, men jeg liker den klassiske måten best: Stek laksefiletene i panne me salt og pepper på. Server med kokte poteter, gulrot, dampet broccoli, agurksalat, salatblader og sitron. Ha rømme ved siden av, eller lag en god fiskesaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2010 #5 Del Skrevet 10. desember 2010 Er enig med sistnevnte; bare stek dem i panna. Da kommer den gode laksesmaken best fram, istedenfor å bli fullstendig overskygget av andre smaker. Ved siden av synes vi det holder lenge med kokte poteter, agurksalat og rømme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå