Gå til innhold

Blir ikke klokere..80% eller 100%? Trenger hjelp!


mars172011

Anbefalte innlegg

Skal levere permisjonssøknad på onsdag og må jo da bestemme meg for om jeg skal ta 80% eller 100%. Jeg har en årsinntekt på 250 000 og har da regnet ut at hvis jeg velger 100% får jeg ca 20 833 kr per måned, velger jeg 80% får jeg 16 666 før skatt. Er det noen som vet om dette er riktig beregnet?

Er også klar over kalkulatoren hos nav, men syns ikke det blir helt riktig der, også siden du får oppgitt beløp per uke.

 

Samboeren min går på aap så han har heller ikke rett på foreldreperm, så er ikke mye med penger fra hans side heller. Akkurat nå studerer jeg ved nks nettstudier så mottar også lån og stipend derfra.

 

Akkurat nå har jeg bestemt meg for å ta lappen, helst veldig fort så jeg rekkker det innen termin 11 mars, og også kjøpe bil, med billån. I tillegg har jeg endel kedittgjeld og lån, men uten inkasso heldigvis, så er endel utgifter til disse hver måned også og til nå har vi akkurat klart oss hver måned, men har råd til å spare inn på noen punkter hvi vi prøver ordentlig.

 

Så er det jo selfølgelig dette med å være hjemme, jeg vil helst være hjemme med barnet lengst mulig og har ikke lyst til å sende barnet mitt i barnehagen når h*n er 1 år og vil veldig gjerne være hjemme lenger enn dette. Men hvordan fungerer det om jeg sier opp jobben min når permisjon er ferdig? Er det da kun dagpenger man kan gå på? Tenker jo isåfall at det er best å velge 100% fordi dagpengegrunnlaget da er ca 60% av 100% istedenfor 80%, hvis det er noen her som skjønner hva jeg mener, hehe.

 

Så er mildt sagt forvirret og aner ikke hva jeg skal gjøre! Så håper inderlig noen kan hjelpe meg her!!

 

Kan jo legge til at jobben min er skiftarbeid, så kommer mest sannsynlig ikke til å gå tilbake til denne jobben uansett, så det står da mellom å være hjemme eller finne meg en annen jobb som blir vanskelig. Håper også på at samboeren min kan klare å få seg en jobb iløpet av neste år, og da blir det minst 6000 kr ekstra i måneden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...