Ser*opp*på*sjernene... .. Skrevet 7. desember 2010 #1 Del Skrevet 7. desember 2010 Tips taes imot med stoor takk, er både matlei og tom for nye ideer..få høre dine:)) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 7. desember 2010 #2 Del Skrevet 7. desember 2010 Elghakk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
OsloMor Skrevet 7. desember 2010 #3 Del Skrevet 7. desember 2010 Original som jeg er så skal jeg ha fullkornspasta og bolognese;) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Supperådet Skrevet 7. desember 2010 #4 Del Skrevet 7. desember 2010 Torsk i form. Først legger jeg potetskiver i bunnen av en ildfast form smurt med litt olje. Så steker jeg potetene i 20 min før jeg legger på purreløk, gulerotstaver og torskefilèt. Over har jeg litt fløte og litt creme fraiche. Steker videre ca 25 min. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Meg,Vesla & Antonio:) + spire Skrevet 7. desember 2010 #5 Del Skrevet 7. desember 2010 åååh det hørtes godt ut supperådet blander du fløten ¨creme fraicen før du tar det oppå eller heller du først fløte så tar på litt creme fraice? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
¨¨¨~~~¨^^^**\\\\\]]][[[### Skrevet 7. desember 2010 #6 Del Skrevet 7. desember 2010 Hvorfor ikke lage en liste med en 4-ukers-meny, og så begynne forfra når de 4 ukene er til ende? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
TøffiTrynet☠ Skrevet 7. desember 2010 #7 Del Skrevet 7. desember 2010 I dag skal gutta på 3 og 7 få favorittmaten sin. Pasta med hjemmelaget kjøttsaus. 500 g. svinekjøttdeig brunes, og haes oppi en gryte med 1 boks hakkede tomater , litt vann og 2-4 ss tomatpuré. 1 stangselleri og 1 gulrot finhakkes, og haes oppi gryten. En gul løk, og 3-4 fedd hvitløk hakkes, brunes og haes oppi. Til slutt har jeg oppi krydder. (Ingen faste mål, bare smaker til). Jeg bruker: Basilikum (gjerne fersk), oregano, laubærblad, grovkvernet pepper, chilipulver, salt og sukker. (Alltid sukker i tomatbasert mat, for å runde av smaken). Hele greia skal kokes lenge! Hvertfall en time... Da blir den best! Noen ganger tar jeg i en skvett fløte på slutten.. Det er også godt. Serveres med din favoritt-pasta. Gutta foretrekker pastaskruer i forskjellige farger. Jeg liker best tagliatelle eller fullkornsspaghetti fra Barilla. Vi serverer gjerne en grønn salat, revet parmesan og varme rundstykker ved siden av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
<3A&A<3 Skrevet 7. desember 2010 #8 Del Skrevet 7. desember 2010 Det hørtes kjeempe godt ut ,det tror jeg jammen meg vi skal ha til middag i dag...mmm... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Supperådet Skrevet 7. desember 2010 #9 Del Skrevet 7. desember 2010 Heller over litt fløte og legger over "klatter" av creme fraiche. Godt å ha rosmaring, maldonsalt og peppermix på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tante juling Skrevet 7. desember 2010 #10 Del Skrevet 7. desember 2010 Korvstroganoff! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå