Anonym bruker Skrevet 2. desember 2010 #1 Del Skrevet 2. desember 2010 Det har i så fall forandret seg veldig siden jeg var liten. Da var det omtrent ingen som likte fisk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 2. desember 2010 #2 Del Skrevet 2. desember 2010 ungen min på 2 er utrolig glad i fisk.. han vil heller spise fisk enn noe annet. tror vell det har litt med at mange lager maten på en annen måte. hvertfall gjør jeg det. jeg var ikke glad i fisk når jeg var liten.. jeg lager på en annen måte og det er maten faktisk veldig god.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 2. desember 2010 #3 Del Skrevet 2. desember 2010 Ja tror nok det er tilberedningen det kommer mye an på. Vår generasjon lager vel gjerne ikke kun kokt torsk, hehe, og kanskje er flinkere med krydder. Min på 3 er veldig glad i fisk, konsistensen passer også perfekt for kjøtt liker hun ikke. Er vanskelig å tygge sier hun:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 2. desember 2010 #4 Del Skrevet 2. desember 2010 I barnehagen til barna våre er "liker ikke fisk" heller ikke et tema. Det er nok noe nytt. Niesa og nevøen min som er ti år eldre sluttet å like fisk da de begynte i bhg. Da lærte de av de andre ungene at fisk er æsj ... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 2. desember 2010 #5 Del Skrevet 2. desember 2010 Mini på 2 år elsker fisk, når vi har fisk til middag så spiser han alltid veldig godt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 2. desember 2010 #6 Del Skrevet 2. desember 2010 I min barndom likte jeg ikke fisk. Det skyldtes fantasiløs tilberedning, der det enten var kokt el stekt fisk med kun smelta smør (melange) ved siden av, og poteter, selvsagt. Hvis man lager en god saus til, derimot, og kanskje også bruker gulost på fisken, blir det straks noe annet. De som ellers ikke er så glad i fisk, blir ofte svært positivt overrasket hvis de velger en fiskerett på restaurant. Det skyldes ikke at fisken deres smaker så mye bedre i seg selv, men det skyldes tilberedningen, krydderet og sausen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå