Gå til innhold

koke svineknoke.?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Leste på den i dag i butikken servers med kålrabistappe og raspeball, men hvordan saus?

Noen som har erfaring å dele? Har aldri gjort det men lyst å prøve. Jeg er ikke noe glad i raspeball men må jo ikke ha det.

Salt og pepper i kokevannet?

Fortsetter under...

Skrevet

dytter.. skal snart ut og hande da må jeg ha bestemt meg for å kjøpe den eller ikke.

Skrevet

Salt og pepper i kokevannet ja:-) La den koke opp,så kan den putre til kjøttet slipper benet. Du trenger ikke saus til så lenge du har kålrabistappe,men hvit saus bør være ett trygt valg. Husk å bruke litt av kokevannet i sausen.

Saus som passer til svinekjøtt kan brukes til svineknoke,men det er vel ikke all saus som går sammen med kålrabistappe?

Skrevet

Jeg pleier å rute den på svoren,gni med salt og pepper og steke i ovn. Lager kålrabbistappe og poteter. Bruker fettet fra den ildfaste forma over som "saus".

 

Annonse

Skrevet

Lag smør og meljevning og spe med den varme kokekraften. Smak til med litt sukker og 1 ts husholdningseddik..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...