Gå til innhold

Har dere kjøpt bilstol?


La vita è bella <3

Anbefalte innlegg

Og hva ble det isåfall til? :)

 

Skal få svigerinna til å kjøpe på tilbud på reflex til helga, maxi-cosi med easyfix base. Hadde veldig lyst på maxi-cosi pebble som var best i test og er på tilbud på barnas hus, men den kan vi ikke bruke i bilen siden vi ikke har isofix.

 

Sist gang hadde vi besafe izisleep, leid fra if (vi leier fremdeles, har stol nr 2 nå)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har også kjøpt besafe izi sleep..siden ryggen kan legges ned er jo denne genial. Og den ser virkelig sikker ut. Litt tung da, men vi kan leve med det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har kjøpt maxi cosi/m iscofix, dette sete er kommet godt ut i tester i flere år, hadde ikke kjøpt noe annet sete ;))

Kjøpte og pose til å ha oppi, sånn ikke prinsen skal bli allt for kald.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har kjøpt maxi cosi sin,brukt i 5 måneder når vi kjøpte den :) brio sin var knotete å få av å på,besafe var sykt tung så da ble det maxicosi sin :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

her har vi kjøpt acta graco logico sin bilstol med base. den er kjempe flott altså. den har mye tilleggsutstyr, inne i sete. går opp til 13 kg. og kan justeres hvor mye man vil at barnet skal ligge. den har solskjerm, har også kjøpt med regntrekk til denne. har ekstremt god støt demping i alle sider om man skulle være ute for en ulykke og kostet så og si det samme som brio sin. noe som var utrolig viktig for oss dette med pris. vi har et barn fra før og han har nå sete nr to, men innen dette barnet skal over i hans sete, skal han over i neste så vi slipper heldigvis å kjøpe to av slaget nr 2 sete. =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har kjøpt Acta Graco Logico sete med base!

Utrolig fint og støtsikkert sete.

 

Veldig fornøyd, og tror jeg blir like fornøyd når vi tar d i bruk :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har kjøpt Britax bilstol med beltebase. Var på tilbud da vi var på harrytur til Sverige:) Damen i butikken sa at det var like sikkert som Maxi Cosi, om ikke bedre

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, vi fikk også samme svar. Har vært innom mange steder i Oslo og fått stort sett samme svar. Britax sete med iso fix er like bra som Maxi cosi sin. Vi vurderte disse to hele veien, men kan ikke se hvorfor vi skal betale kr 1000 mer for Maxi Cosi sin, når Britax er like bra. Eneste forskjellen er faktisk vekt og at Maxi cosi passer til flere vogner (flere adaptere). Men dette har mye med at Maxi cosi er mindre (altså må man bytte før med Maxi cosi). Videre er det slik at Britax har mange flere adaptere, de er bare ikke å få kjøpt i butikk i Norge. Men jeg har kommet over 2 typer, som kan bestilles fra Tyskland. Koster ikke mer enn Maxi cosi sin heller å importere selv. Må bare vente i et par uker....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Heia, veldig mange bra produkter på markedet, så velg i vei sier jeg bare.

Eneste rådet jeg vil gi, er: velg sete MED BASE!.

 

Utrolig hvor mye det sete skal ut og inn av bilen, og da blir det utrolig tungvindt å ha sete uten base, dvs seter som festes med selen direkte i sete, da må man jo montere sele hver gang mann skal ha sete ut og inn, og det blir fort drepende kjeeeeeedelig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...