Jump to content
Sign in to follow this  
romsa

Vonde "maserier"/magekramper i over ett døgn, 30-60 minutters mellomrom

Recommended Posts

romsa

Er det noen som har lignende erfaringer? Jeg har termin om 3 dager og har hatt vonde magekramper (som intense menssmerter kombinert med mageknip, helt nederst i magen) siden natt til søndag. Det går max én time mellom hver, av og til 30 minutter. Krampene varer mellom ett og to minutter. Slimproppen må også ha løsnet siste døgn, da det er rosa/blodblandet slim når jeg er på toalettet.

Disse krampene er blitt ganske så vonde, og jeg har problemer med å prate og ligge stille når de kommer. Fryktelig frustrerende, siden de ikke tar seg opp i hyppighet.

Jeg pratet med jordmor på fødeavd. i går kveld, hun bad meg ringe tilbake dersom det var utvikling, men mente det hørtes normalt ut. Jeg synes det er ubehagelig når det er såpass vondt og varer så lenge - er det noen der ute som har opplevd lignende?

Med vennlig hilsen Romy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

ramonica

Hei. Eg har termin den 28 (på søndag) Eg har hatt rier no sia tirsdagskveld kl 18, me 5-10 minutters mellomrom mellom riene, noen e mer smertefulle enn andre (men det e vist normalt) slimproppen gikk på kvelden. Dro på sykehuset onsdagsmorgen, og da va hadde eg 1,5 cm åpning.....og blei sendt heim. No sitt eg enda heime, enda rier, men dem har ikke økt desverre. Men har fått sove godt i natt og føle meg kvikk. Pratet oxo me jordmor på føden i går kveld, og da sa ho oxo at det va normalt og vi sku bare holde oss heime enda. Så vi må nok ha tålmodigheten på topp no :) Trøst deg me at om ikke så aaalt førr mange dagan, så kommer det en herlig liten klump i armene dine :)))

 

Lykke til :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...