Anonym bruker Skrevet 11. november 2010 #1 Del Skrevet 11. november 2010 Jeg pleier å bake en sjokoladekake som er "deigen" inni. De siste gangene har den blitt helt gjennomstekt, selv om jeg har tatt den på 5 min mindre steketid. Jeg lurer nå på om jeg har laget kaka i ei mindre form tidligere, men den finner jeg ikke akkurat nå. Så hva gjør jeg for å få best mulig resultat i kveld? Tar den enda 5 min mindre eller enda mer? Oppskriften sier 20-25 min. Tok 20 min sist. Eller bør jeg øke målene litt? Jeg lurer også på om ovnen min steker litt hardt (ny ovn) så kanskje jeg bør senke gradene fra 200 til 180? Trenger hjelp!! :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. november 2010 #2 Del Skrevet 11. november 2010 Ville forsøkt å senke temperaturen, og 5 min mindre steketid(sånn siden du er usikker på størrelsen på formen) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. november 2010 #3 Del Skrevet 11. november 2010 Enig, evt sjekk med med kakestikke før det også og se hvordan det ligger an Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. november 2010 #4 Del Skrevet 11. november 2010 Bare redd for å ta den ut for tidlig :-) Men med sånne kaker er det nesten bedre med for tidlig enn for sent Takk for gode råd! HI Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. november 2010 #5 Del Skrevet 11. november 2010 Ser at formen er ca 26-26,5 cm og i oppskriften står det 24. Så hvis jeg da senker temp til 180 og har den inne i 15 min - skulle det bli passe eller er den helt rå da? HI Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå