Gå til innhold

Bakehjelp!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg pleier å bake en sjokoladekake som er "deigen" inni. De siste gangene har den blitt helt gjennomstekt, selv om jeg har tatt den på 5 min mindre steketid. Jeg lurer nå på om jeg har laget kaka i ei mindre form tidligere, men den finner jeg ikke akkurat nå.

 

Så hva gjør jeg for å få best mulig resultat i kveld? Tar den enda 5 min mindre eller enda mer? Oppskriften sier 20-25 min. Tok 20 min sist. Eller bør jeg øke målene litt? Jeg lurer også på om ovnen min steker litt hardt (ny ovn) så kanskje jeg bør senke gradene fra 200 til 180?

 

Trenger hjelp!! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bare redd for å ta den ut for tidlig :-) Men med sånne kaker er det nesten bedre med for tidlig enn for sent :)

 

Takk for gode råd!

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser at formen er ca 26-26,5 cm og i oppskriften står det 24. Så hvis jeg da senker temp til 180 og har den inne i 15 min - skulle det bli passe eller er den helt rå da?

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...