Gå til innhold

Når sluttet barna deres med dagsovingen?


Ida - mamma til 2 søte små

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Sønnen vår sluttet å sove når han var litt over 2år, men han kunne nok sluttet noe tidligere. Før det begrenset vi veldig hvor lenge han fikk lov å sove.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eldste måtte slutte då han var 18 mnd. Sov han meir enn 15 min om dagen etter det var det KLIN umulig å få han i seng om kvelden. Kunne holde det gåande til klokka var både 21 og 22. Då vi kutta luren sovna han kl 19.

 

Lille fylte tre år i forrige veke og har til og med oktober sove dei dagane ho har vore i bhg. Viss ho ikkje sov i bhg for ein mnd sidan skreik ho frå vi henta ho til ho sovna (alt for tidleg så vi måtte "riste" ho våken etter 20 min, og det er på ingen måte optimalt... Dei par siste vekene har ho derimot berre lagt på madrassa og kvilt ein halvtimes tid, så eg tenker soveperioden er over.

 

Om jenta di er for våken om kvelden, så prøv å kutte ut luren. Fortrinnsvis ein dag ho ikkje er i bhg (dersom ho går i bhg), ho kan trenge luren i bhg lenge etter ho sluttar med daglur i helgene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Storesøster sov 3 timer til hun var 3 år. Da måtte vi kutte tvert. Hun gikk fra å våkne i 9 tiden til å stå opp i 5-6 tiden. Det hjalp dessverre lite hehe.

 

Lillebror var knapt 2 år når han nektet å sove på dagen. Da var det jo lite vits å legge han.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Største var ganske nøyaktig 1 år mens minste var over 3 år. Barn er veldig forskjellige:-) Du kan jo kanskje kutte ned på lengden og se om det hjelper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eldste sluttet da hun var 2år 1 mnd, Mellomste da hun var 22mnd. Begge to sluttet tvert og av seg selv, fra den ene til den andre dagen. Minsta har det vært litt opp og ned med. Hun sluttet å sove helt i begynnelsen av sommeren da hun var 22mnd. Både i bhg og hjemme. Men når hun var ca 2 hadde hun en liten periode i bhg hvor hun var nødt å sove en halvtime(tror det ble kjedelig og være dene eneste av de små som ikke sov) Men det varte kun en måned eller noe. Så hun har etter det ikke sovet på dagen etter at hun var 2 år 1 mnd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt over 3 år, ble det slutt med sovingen på dagtid, da hadde hun lenge kun fått sove 1/2 time på dagtid, fordi hun var veldig vanskelig å få til å sove på kvelden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eldstejenta var 2år og 2mnd da hun sluttet med dagsovingen.

Minstejenta på 2år og 4mnd sover fortsatt 1t da hun er i bhg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...