Gå til innhold

Noen som har studert med et spedbarn på armen?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Har hatt planer om å ta igjen et år på vidregående til året. Har bare et lite problem, har termin i Juli. Noen som har hatt med babyen på skolen her?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gratulerer med spira :)

 

Har studert på høgskole med tre barn. De første mnd. går det helt greit. babyen sover ofte mye og er rolige. Senere har de behov å røre seg mer, bable, le osv. Da kan det være vanskelig.

 

Fordelen med høgskole er at det ikke føres fravær. Mye av undervisningen er ofte ikke obligatorisk (på visse linjer),

 

Det kommer helt an på hva du skal studere, og hvilken holdning skolen har til babyer i klasserommet. Snakk med skolen. Vurder eventuelt om noen fag kan tas som privatist.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja. Lite spedbarn gikk greit, for hun sov hele dagen. Ikke noe problem å studere hjemme. Større og mer aktivt spedbarn var ikke så greit.

 

Jeg har sett mange i min studietid som har med seg spedbarn inn i forelesningene sine, men det forutsetter kanskje at du ikke feks får et kolikkbarn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Går ganske greit frem til de er et år. Hadde med knerten på høgskole som deltidsstudent ett semester etter at han fylte 1 år også, og DET var ikke så enkelt.

 

Videregående skoler skal i teorien ha pålegg på seg om å kunne tilrettelegge for at spedbarn skal kunne være med - men selvsagt er det forbehold om at ikke undervisningen forstyrres. Er baby urolig må du ta deg en tur ut av klasserommet så lenge.

 

Regner også med at du skal ha barnehage/dagmammaplass etterhvert, så det vil sikkert gå fint i allefall frem til barnet er sånn 8-9 måneder gammelt.

Etter det ville jeg vurdert mulighetene for å ha pass til barnet på dagtid. Fordelen med videregående er jo at du ikke nødvendigvis har så lange undervisningsdager som på høgskole/universitet, der timeplanene ofte kan finne på å strekke seg helt frem til i 16-17-tiden.

 

Perfekt å få barnet i juli, med skolestart i august. Bruk dette første året til å gjøre ferdig videregående - det passer helt utmerket. Sats på at baby sover som normalt for små, og hopp i det!

Lykke til! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...