Gå til innhold

Jeg er så glad for at jeg er litt rund i kantene og frodige bryster som duver uten BH. Kleshenger kropp er jo ingenting å trakte etter.


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vel det er godt kjent at porno-skuespillere er rundere enn modeller og vanlige skuespillere. Årsaken til det er at det er det menn ser etter.

Det er helt greit å være litt rund i kantene så lenge man ikke begynner å rulle

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg synes en mellomting mellom det radmagre og det tykke er å foretrekke. Rumpa må gjerne være stor, bare den ikke er altfor slapp ... Puppene trenger ikke være spesielt store, spesielt ikke silikonaktige (noe de færreste menn liker, men som overraskende mange kvinner tror at menn liker).

 

Hilsen en viril mann

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sukk.. jeg er tynn med mange kanter..

 

Men så ser jeg bra ut i alt jeg kler meg i,da.. det får være trøsten med å ha kleshengerkropp.. (og at mannen min tydleigvis ikke var så glad i de 14 kiloene jeg har gått ned, han hopper på meg ustanselig etter at jeg fikk "ny" kropp.. he he..)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heldigvis for oss alle sammen er det like sant at menn har forskjellig smak som det er at alle kvinnekropper er forskjellige. Det finnes menn som liker slanke damer, til det ekstreme, og tykke damer, til det ekstreme. Og heldigvis alt i mellom det også. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...