Anonym bruker Skrevet 1. november 2010 #1 Del Skrevet 1. november 2010 Steken min ble ferdig mye fortere enn forventet. Er enda 2 timer til den skal spises. Bør jeg pakke den i folie da, eller skal den stå i romtemperatur? Og når skal de trådene som surrer den sammen klippes av? *nybegynner* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. november 2010 #2 Del Skrevet 1. november 2010 Jeg bruker å legge en folie lett over den mens den avkjøles. Jeg lar den som oftest avkjøles helt før jeg skjærer den opp, da er den enklere å skjære opp syns jeg. Legger den så i folie med litt sjy og varmer den en kort stund i ovnen. Nettingen kan sitte på til du skal skjære den opp. Når den fortsatt er varm, er det lett for at den smuler opp når en begynner å dra i nettingen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Himmel og hav Skrevet 1. november 2010 #3 Del Skrevet 1. november 2010 Uten folie, eller så fortsetter den å "steke". Trådene klipper du av når du skal skjære den opp. Siden den ikke skal spises før om to timer, så er den nok relativt kald innen den tid. Da kan du enten servere den kald eller lunke den litt etter at du har skjært den i skiver. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. november 2010 #4 Del Skrevet 1. november 2010 Ok, takk for tips! HI Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå