Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2010 #1 Del Skrevet 21. oktober 2010 tiner dere dem i ovnen eller i micro..? sist jeg tinte dem i stekeovnen ble di så harde og sprøe.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2010 #2 Del Skrevet 21. oktober 2010 tiner de i microen og hiver de så en ti minutter i stekeovnen, smaker som nybakt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2010 #3 Del Skrevet 21. oktober 2010 tiner de raskt i mikroen, ikke slik at de er helt tint inni, ellers blir de litt seige Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillebror og stoerebror Skrevet 21. oktober 2010 #4 Del Skrevet 21. oktober 2010 75-100 grader i 15-20 minutter på varmluft og de blir helt som nystekte. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå