Gå til innhold

Det er ikke så mye et spørsmål om parti som det er et spørsmål om hvordan samfunnet og arbeidslivet er bygget opp i vår tid


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Bare innse det:

Vi lever i en forbrukerkultur hvor status er viktig og materielle goder blir brukt som symbol på hvilken status vi har (eller vil ha). Vi praktiserer alle kapitalisme, og vi er alle egosentriske når det kommer til hvordan våre penger brukes.

I tillegg så har arbeidslivet omstilt seg fra å være hovedsakelig basert på fabrikkarbeid og jordbruk til å være preget av kontorarbeid, administrasjon, og ikke minst alle de tjenesteytende yrker som vi trenger for å oppfylle våre kapitalistiske og egosentriske behov. Det vil da si butikkarbeid, og barnehager (slik at vi kan jobbe og tjene penger til å fylle våre egoistiske behov) for å nevne noen få ting.

I arbeidslivet skal alt være så kostnadseffektivt som overhodet mulig, og dermed blir selve produksjonen flagget ut til lavkostland.

 

Fabrikkarbeiderne er en utryddet rase, og vi elsker penger og status. Sånn er det bare. Hva som tjener best til å tilfredsstille disse behovene vi har manet frem på egen hånd får være opp til hver enkelt å vurdere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

jeg forstår ikke poenget ditt. hva vil du si med innlegget? at det ikke spiller noen rolle hvilket parti vi stemmer på?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

At det er idiotisk å diskutere politikk på bakgrunn av hva en personlig mener er feil og teit, men at en heller bør se på fakta om hvordan ting faktisk fungerer. DET er konstruktivt og til fordel for alles beste.

hi

Lenke til kommentar
Del på andre sider

selvfølgelig kan man diskutere politikk på bakgrunn av hva man personlig mener er feil og teit. og ut fra det stemme på et parti som samsvarer med sine egene verdier og syn på ting.

 

at vi bor i en kapitalistisk verden har de fleste forstått. bare se på den enorme oppsluttningen til rødt....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...