Gå til innhold

Hvordan skremme bort en mann?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hvilke trekk ved damer er det værste menn vet?

Jeg tror min mann hadde stukket om jeg hadde vært veldig sjalu.

Han har mange venner, både kvinner og menn, og er utpreget sosial og snakker med alle,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Å skrermme bort en mann i starten av et forhold er enkelt. Det er bare å fortelle at man har kjøpt brudekjole som henger klar til bruk...

 

Min man hadde dratt om jeg var av den kontrollerende typen som forlangte å få sjekke mobilen hans, som til en hver tid skulle vite hva han gjorde, som ga han innetider, som slettet venner på fb-profilen hans og som gikk over loggen etter databruk for å se at han "holdt seg til reglene". Min mann valgte å gifte seg med en selvstendig kvinne. Om han ville hatt en mor, så hadde han blitt boende hjemme!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snakk om barn, hele tiden, og om hvor mye du ønsker deg barn. Si, med største selvfølge, at du forventer at han prioriterer deg og din familie foran fotball og øl med venner. Baksnakk hans mor og legg bryllupskataloger over hele huset/leiligheten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ps. og innfør:

 

- pornonekt

- dataspillforbud

- tilmålt tid til data og tv

- boktvang

- null alkohol på ukedagene (selv om det er 17.mai, påske eller bursdag)

og vaskeliste som du følger slavisk og ettersjekker

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Er vel lett det!

 

Spør han hva han misliker.. Så er det jo bare å utføre alt til punkt og prikk..

 

Min mann misliker jenter som ikke klarer å gjøre en ting selv. Bare det å skru opp lokket på syltetøyet er irriterende for han. Vil at kvinner skal være selvstendige.

 

Han HATER det når en kvinne bruker mer enn 15 min på badet til å stelle seg.

 

Han HATER folk uten empati.

 

Oppmerksomhetskrevende kvinner som MÅ ha komplimenter HELE tiden.

Sytepaver..

 

Dramaqeens!! Folk som buser rett ut med kommentarer uten å tenke seg om. (uten å ta hensyn til setting og følelser hos den andre part!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vær sånn som meg. Fortell mannen som flørter med deg at du er interessert i ham eller liker ham! Da stikker de med en gang.

 

Og siste anonym - enkelte syltetøyglass er veldig vanskelige å åpne. Blir mannen din irritert på det? Greit at man skal være selvstendig, men i et forhold så skal man hjelpe hverandre, og det gjelder begge veier. Hadde jeg måttet løfte noe veldig tungt jeg ikke klarte å løfte (er liten og spinkel) og mannen ble irritert på det/nektet å hjelpe, så hadde jeg seriøst ikke orket sånn forhold.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe;) Han Blir faktisk irritert over det. Han har kjøpt inn en sånn dings som får luft til å komme inn i syltetøykrukka. Vil heller at jeg skal bruke den fremfor å spørre han hver bidige gang jeg skal ha opp et syltetøyglass.

 

Tunge løft er en helt annen ting.

 

Var jo bare et eksempel. Der man kan fikse ting selv, trenger man ikke spørre om hjelp.

 

Flere eksempler er å skifte dekk på bilen, fylle spylevæske på bilen, skru sammen møbler, skru opp en hylle på veggen og få den vannrett..

 

Kunne bruke en drill.. Kunne klare å fikse et rennende toalett.. Kunne skifte en lyspære og handle inn riktig lyspære...

 

Altså en selvstendig kvinne.. Det å utføre oppgaver som kan gå på helsa løs.. Det er en helt annen sak.

 

Han nekter aldri å hjelpe meg med noe som helst. Men han blir irritert når han må hjelpe med noe som jeg helt åpenbart kunne klart selv. Nettopp fordi det er latterlig å gjøre seg svakere enn en er for å vise hvor " feminin" en er..

Som svært mange kvinner gjør for å få oppmerksomhet..

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Altså, det er ikke for å få oppmerksomhet, men det er ingen som kan ALT som skal gjøres med hus og bil. Er det ikke fint at mannen og kvinnen i forholdet kan forskjellige ting og har forskjellige interesser?

Skru sammen møbler - enkelte møbler er så store/tunge, at det står i bruksanvisninga at man SKAL være 2 stk av sikkerhetsmessige årsaker - en holder og en skrur. Ikke noe med selvstendighet å gjøre. Hvorfor bruke tredobbelt så lang tid, forstrekke ryggen osv bare fordi mannen mener at man skal "klare selv"? Alle interesserer seg for forskjellige ting, og alle kan forskjellige ting. Jeg vet for eksempel ikke hvordan man fikser en tett vaskemaskin, ikke fordi jeg er uselvstendig, men jeg synes det å fikle med elektriske produkter ikke er så smart når man ikke har utdannelsen innen det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Lurer forresten på... hvis det er DU som må skifte dekk og diverse på bilen, snekre, skru sammen møbler osv... Hva gjør mannen? Sitter på sofaen og ser fotball 24/7 siden han ikke vil gjøre noe av det ovennenvte?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eg skjønar mannen, eg. Mannen min sette og pris på at eg kunne slike ting då me treftes. Det er ikkje snakk om å ikkje kunne samarbeide eller spørje om hjelp når det trengs, feks store og tunge ting, men å gjere seg hjelpelaus og dum når det gjeld å gjere enkle ting. Men me har begge våre spesialområde der me er flinkast :-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Verdens letteste ting å skremme bort en mann: Si at du egentlig ikke liker sex, og at du aldri kommer til å ha noe særlig sex. Hehe...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...