Gå til innhold

vilt til hovedrett.Hva med dessert?


FruV

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest irismor

God vanilje is (henning olsen har en med eggeplommer og vaniljestang)

med lune bær.

 

Trollkrem med vaniljesaus (er faktisk godt)

 

Lag rullekake med blæbår, skjær den i skiver og server med pisket krem og knuste valnøtter på.

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest eelis+kian

Panna cotta er godt, og da kan man velge mellom mange slags bær :-) For en stund siden spiste jeg panna cotta med tyttebær, og det var faktisk overraskende godt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da hadde jeg gått for noe lett og syrlig.

Sorbet, sitronpai eller keylime pie fex.

Og så noen sjokoladebiter til kaffen etterpå. bare par tre biter per pers.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mmmm, forretten hørtes kjempedeilig ut!

Til dessert hadde jeg valgt et av forslagene til Brenda (kanskje helst sitrolnpai - det er nesten det beste i hele verden, såesielt med marengslokk).

Eller så kan du jo lage appelsinsalat med valnøtter og krem.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med en osteiskake servert med rørte bringebær eller jordbær? Du kan lage den klar på forhånd og smaker nydelig;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å, den middagen hørtes fristende ut...

 

Jeg tenker også at en frisk dessert ville være det beste siden det er ganske mektig mat..

 

Stemmer for sitronpai eller noe jeg fikk nylig som var kjempegodt. Det var en pannacotta med bringebærsaus. Sausen var veldig frisk, så det ble ikke så søtt. Oppskriften var fra nettet, muligens denne:

 

http://www.matogdrikke.no/content/view/2998/26/

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...