Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2010 #1 Del Skrevet 16. oktober 2010 ?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2010 #2 Del Skrevet 16. oktober 2010 Og på hvor mange grader? HI Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alba44 Skrevet 16. oktober 2010 #3 Del Skrevet 16. oktober 2010 225 grader. 20 min uten ost. Strø på ost og stek nye 10 min. Men jeg elsker tykk bunn da, og dette er en stor pizza. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2010 #4 Del Skrevet 16. oktober 2010 Alba, den der hørtes da veeeldig kremert ut? Jeg steker tykkbunnet pizza på 200 gr i 15-20 min, og italiens pizza på 125 grader i 10 min. Blir meget perfekt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alba44 Skrevet 16. oktober 2010 #5 Del Skrevet 16. oktober 2010 Hehe, blir akkurat passe og absolutt ikke brent. Skal ikke være for godt stekt. Kanskje vi som har en treg ovn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pappadalt22 Skrevet 8. desember 2018 #6 Del Skrevet 8. desember 2018 Skal det være bakepapir under når man steker hjemmelaget Pizza? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Yellow Brick Road Skrevet 8. desember 2018 #7 Del Skrevet 8. desember 2018 13 minutter siden, Pappadalt22 skrev: Skal det være bakepapir under når man steker hjemmelaget Pizza? Det bestemmer du selv. Jeg bruker ikke, mannen bruker. Begge deler går helt fint. Men steker du på pizza-stein, må bakepapiret nappes ut etter 3-4 minutter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulldott Skrevet 8. desember 2018 #8 Del Skrevet 8. desember 2018 16 minutter siden, Pappadalt22 skrev: Skal det være bakepapir under når man steker hjemmelaget Pizza? Ja Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. desember 2018 #9 Del Skrevet 8. desember 2018 21 minutter siden, Pappadalt22 skrev: Skal det være bakepapir under når man steker hjemmelaget Pizza? Nei. Smør godt med smør om du vil ha skikkelig amerikansk sprø skorpe. Anonymkode: 4dcc0...16b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. desember 2018 #10 Del Skrevet 8. desember 2018 Pizza skal stekes på så høy varme du får på ovnen din. Minst 250 grader, helst 300 grader eller med pizzafunksjon. Tid? Til den er ferdig. Anonymkode: 70abd...4e7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. desember 2018 #11 Del Skrevet 8. desember 2018 Kommer an på tykkelse på bunn, mengde fyll, og temperatur. Vi steker tynne, italienske pizzaer rett på forvarmet sten 300 grader. Da tar det få minutter pr pizza. Tar ikke tiden, ser når den er ferdig, men gjetter ca 3 min. Eller vi lager hel langpanne , også med tynn bunn, men uten sten. Legger da pizza med bakepapir rett på langpanne som varmes i ovnen til den blir 300 grader. Steker til den ser ferdig ut, ca 7-8 minutter. Tykk, «amerikansk» bunn liker ikke vi, men den bør ha lavere varme og lengre steketid. Anonymkode: b6fac...e17 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå