FrøkenSprøken Skrevet 13. oktober 2010 #1 Del Skrevet 13. oktober 2010 Det er havrekjeks. Tenkte kanskje at det var for at grynene skulle svelle? Men de blir vel kokt når jeg steker kjeksene? Eller? Jeg vil ha havrekjeks til kveldsmat! (Kanskje lurt å lese oppskriften FØR man begynner å bake? Men kan jeg droppe det? Eller er det noe annet jeg kan gjøre? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sillyfilly og Olivia Skrevet 13. oktober 2010 #2 Del Skrevet 13. oktober 2010 Denne trenger ikke stå til i morgen http://matformons.blogspot.com/2006/09/havrekjeks.html Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå